Friday 29 May 2015

Nielsen rámy

Nielsen Polska - potentat na rynku ramiarskim w Polsce i na świecie. Najwyższej jakości ramy , ramki, oprawy obrazów! Szeroki wybór produktów gotowych i akcesoriów ramiarskich.


Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу For over years, Nielsen has been bringing custom framers the highest quality aluminum frames in the world. With over 3references, Nielsen offers innovative design solutions in a wide assortment of profiles, colors and exclusive anodized finishes. Nielsen is the only manufacturer with an extruding, anodizing and .

Od vstupu firmy Nielsen na český trh, velice úzce spolupracujeme. Firma nabízí špičkové rámovací materiály. Největší předností je vysoká kvalita materiálů a povrchové úpravy.


Každý profil může být elegantním doplňkem Vaší fotografie a díky široké nabídce profilů si vybere opravdu každý. Luxusní kvalitní rámy na míru. Nejedná se tedy o hotový produkt do kterého by šla jednoduše vložit fotografie vlastními silami. Online je možné je objednat pouze jako součást obrazu.


Pokud ale máte s rámováním zkušenosti a máte zájem o vetší . Profily vyráběné společností Nielsen Design jsou absolutní špičkou, zejména díky unikátní technologii „tažení“ lišt z téměř 1 hliníku, následného předepnutí a „zmrazení“.

To se zásadní měrou projevuje v pozdější barevné vyrovnanosti a stálosti především eloxovaných povrchů u materiálů této značky. Яна Салимова, директор по производству данных Nielsen Россия, о будущем Nielsen. Для развивающихся стран big data – это до сих пор новый тренд. В Nielsen мы используем опыт развитых рынков и помогаем компаниям анализировать эти данные, – говорит Яна.


Frames Designed for life. Unable to connect… L2FwaS90ZW1wbGF0ZS9HZXRUZW1wbGF0ZVNjaGVtYT9jcnVtYj1CYnNjR1U5WUxqNTBaak0zTXpjeU1UZGpZVFk0TlRZd1lUUXpPVEU1WkRBd01qQXhOemcw. Made from high-quality aluminum, this.


Thanks for the review and pictures! We love to see what our customers do with our frames. View the profiles of people named Nielsen Ramy. This metal frame is a favorite of our founder - Ron Mickel and many others.


Shop with confidence on eBay! Nielsen Bainbridge is a world leader in the manufacture of framing products, producing the highest quality aluminum wall frames available. Clean detail, color integrity, and exacting manufacture are all associated with the Nielsen line.


Each Nielsen frame is held together with sturdy hardware that is easy to disassemble and . Our supplier of choice is Nielsen. Hliníkové profily na rámy na obrazy Nielsen určené pro rámování obrazů. Kvalitativně jsou na špičce kovových rámů prodávaných v ČR.


We specialize in providing custom metal picture frames that provide exceptional quality and long-lasting workmanship.

Rámy se spojují montážní sadou. Our completed product looks exceptional with all types of quality artwork and brings to life the room which it is placed in. Whether you are looking for a beautiful completed and framed .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.