Monday 1 June 2015

Hrnec tajine

Zapouzdřené sendvičové dno (mm hliníkové jádro), vhodné pro rovnoměrné rozložení tepla, lze také použít jako hlubokou pánev. Speciální pánev z nerezo. Zdeněk Pohlreich: „ Tajine je speciální způsob úpravy doma tolik oblíbených jídel z jednoho h. Obchod ověřený zákazníky.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Tajine hrnec v modře makové barvě je keramická nádoba se špičatou poklicí, která zaručuje ideální cirkulaci páry. Odolné vůči nárazu a poškrábání. Tajine hrnec v černě pepřové barvě je keramická nádoba se špičatou poklicí, která zaručuje ideální cirkulaci páry. Hrnec tajine se nejlépe hodí na pozvolné dušení, lze jej využít nejen k přípravě orientálních pokrmů, ale i třeba na rizoto (to vše s minimální spotřebou oleje).


Výrobky firmy Emile Henry jsou vyráběny za použití ryze přírodních materiálů, kvalitní burgundské hlíny, písku a vody. Generacemi ověřené postupy a ruční kontrola . V některých receptech je v diskuzi psáno, že litinový hrnec tajin nahradí - dovolila bych si nesouhlasit. Používám tajin v k přípravě na plotně a ne v troubě, příprava je sice výrazně pomalejší než v čemkoli jiném, ale efekt kondenzace vzniklých par na horní části nádoby a stékání zpět do dolní části je . Sada se skládá z nízkého kastrolu, který lze využít samostatně a vysoké . Tajine Crafond je vhodný pro všechny zdroje tepla včetně indukce, nebo na použití v troubě.


Dobrý den, před pár lety jsem si z dovolené přivezla hrnec na Tajine. Bohužel nevím, zda ho můžu používat k vaření na plynovém sporáku nebo je určen pouze k servírování. Mám strach, aby mi nepraskl.


Nepoznám jestli je to pálená hlína nebo co vlastně. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Ale hlavně bych měla zájem o hliněnou nádobu na dřevěné uhlí, na které je tažin postaven.


Mohl byste mi sehnat takovýto komplet? Předem děkuji za odpověď. Tajine je keramická nádoba se špičatou poklicí, která zaručuje ideální cirkulaci páry, tak aby z pokrmu neunikli žádé chutě. Tento způsob dušení je základem marocké kuchyně. Toto nádobí je vhodné pro plynové, elektrické . Keramický hrnec Tajine v sobě ukrývá tajemství chutných pokrmů.


Původem pochází z marocké kuchyně a díky špičaté poklici je velmi vhodný na pozvolné dušení. Tato nabídka od prodejce svet_bydleni byla archivována dne 14. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Slovo tajine má svůj původ v arabštině, ale v severní Africe se používá také výraz tangia, tagine i tažín. Všeobecně se má za to, že tajine je speciální keramický hrnec s kónickou poklicí typickou pro africký způsob přípravy dušených pokrmů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.