Friday 17 April 2015

Truhlářské potřeby praha

E-shop kovani-nabytkove. V tomto oboru se snažíme o kompletní nabídku pro Vaši výrobu. Online prodej truhlářských potřeb a nábytkové kování. Veškerý materiál na výrobu nábytku.


Od kuchyně, přes šatnu do ložnice. Nabízíme výjimečnou rozmanitost pro hospodárnou diferenciaci.

Našimi výrobky a službami usnadníme vaše výrobní postupy. Přinášíme řešení, která nadchnou. Pro některé truhláře rutina a pro některé výzva. Přijmeme prodavače pro prodejnu v Praze Vysočanech, zabývající se prodejem nábytkového kování, dvířek, pracovních desek a materiálu k výrobě . Specialista na nábytkové kování, drátěný program, kuchyňská dvířka, aj.


ALICO, těsnění oken a dveří -velkoobchodní prodej stavební chemie a lazurovacích. Zabýváme se prodejem potřeb pro profesionální truhláře i nadšené domácí kutily. V naší nabídce najdete prvky, které rozhodně nesmí chybět v dílnách odborníků ani laiků.

Pokud Vám chybí nábytkové úchytky, NK panty, spojovací materiál, anebo celé systémy na výrobu vestavěných skříní, pak nás rozhodně kontaktujte! Spousty věcí nejen pro stolaře, truhláře a kutily. Prodáváme špičkové truhlářské přístroje Virutex.


Najdete u nás návody a odkazy na německé katalogy a ceník zboží Häfele ZDE. Pravidelným odběratelům nabízíme smluvní ceny na vybrané výrobky. Jako certifikovaný partner . Doprava materiálu, on-line prodej.


Míchací centrum Caparol. Praha – Naplánovat trasu. Sádrokarton, cihly, fasády, izolace. Wienerberger, Ytong, … (1). Potřeby pro truhláře a tesaře.


Kamenná prodejna: Ocelářská 3. Dřevoobráběcí stroje, nářadí - prodej, servis. Немає даних про цю сторінку.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.