Friday 17 April 2015

Sanitární neutrální silikon

Vhodný pro koutové spáry stěn s obklady, kolem van, umyvadel a WC, spárování sprchových koutů. Po vytvrzení je trvale pružný, odolný vůči působení plísní a UV záření. Jednosložkový neutrální silikonový tmel. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný elastický spoj.


Tmelení spár v prádelnách sušárnách, laboratořích apod.

Není vhodný pro použití na plasty, akrylátové vany, plastové sprchové kouty a povrchově neošetřený kov. Pro tyto materiály použijte neutrální silikony. Dále se využívá k těsnění chladírenských boxů a ve zdravotnictví. Všechny informace o produktu DEN BRAVEN Oxim sanitární neutrální silikon 310g transparentní, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze DEN BRAVEN Oxim sanitární neutrální silikon 310g transparentní.


Pro tmelení nerezových částí bazénů, dřezů, akrylátových van, keramických umyvadel, obkladů a spár v sanitárním prostředí, jako jsou koupelny, kuchyně, WC, prádelny apod. K těsnění chladírenských boxů a ve zdravotnictví. Vysoká přilnavost ke stavebním materiálům jako ocel, zdivo, glazované povrchy, plasty, .

Prodej sanitárního neutrálního silikonu OXIM realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky. Toto zboží nabízíme ve více variantách, ze kterých si můžete . Soudal sanitární neutrální silikon je určen k těsnění spár v sanitárních prostorech. Soudal neutrální silikon sanitární protiplísňový bílý 3ml. Veškeré běžné stavební, konstrukční a dilatační spáry, tmelení spojů akrylátových van a umyvadel, spojů polykarbonátových panelů, spáry vystavené zvýšenému působení vlhkosti.


Neutrální silikon sanitární 300ml bílý SOUDAL. Tmelení chladírenských skladů a kontejnerů, spojů mezi PVC, sklem a ošetřeným . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Den Braven - sanitární neutrální silikon OXIM 3ml - bílý. Střešní neutrální silikon, Přetíratelný silikon PAINT-O-SEAL, Protipožární silikon PYROPOL, Silicone IG,.


Možnost zaslání až k vám domů, nebo vyzvednutí na jedné z devíti prodejen. Sanitární silikony DEN BRAVEN za výhodné ceny. Vhodný pro tmelení nerezových částí bazénů, dřezů, akrylátových van, keramických umyvadel, obkladů a spár v sanitárním prostředí, jako jsou koupelny , kuchyně, WC, prádelny.


Nízkomodulový, nepřetíratelný, téměř bez zápachu. Trvale elastický, vlhku, vodě, povětrnostním vlivům a UV záření.

SOUDAL sanitární neutrální silikon 3ml, bílý. Výborná odolnost v sanitárním prostředí. WC mís), sprch, kuchyňských linek, smaltovaných koupelnových van apod.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.