Wednesday 29 April 2015

Police bez vrtání

Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky, sprchové závěsy a koupelnové doplňky. Předložky do koupelny od českého výrobce. Chybí vám v koupelně nebo v kuchyni další odkládací místo, ale nechce se vám vrtat do obkladu? Nebo prostě nejste jen s vrtačkou kamarádi?


Polička pod zrcadlo bez vrtání Compactor - Bestlock systém, nosnost až kg. Hledáte bez policka vrtani ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. POLICE DO SPRCHY BEZ VRTÁNÍ , Novinky, Podpora, SAPHO koupelny.


Objednáte-li zboží za Kč 69získáte BEZPLATNÉ DORUČENÍ. Zaslat do: Czech Republic. Jako náhradní díly lze dokoupit náhradní vacuum držák, háčky na police a vyrovnávací podložky. Z nějakého důvodu nemůže nainstalovat koupelnové doplňky přivrtáním?


Koupelnové doplňky BEZ VRTÁNÍ. Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit ( každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo). Upozorňujme zákazníky, že při instalaci koupelnových doplňků lepením, je nutné . Police dvoupatrová, rohová, s ohrádkou, sklo.


Vrtání do kachliček není příjemná práce, a navíc v sobě nese riziko nevratného poškození obkladu. Podívejme se na možnosti, jak se vrtání v. Jak připevnit koupelnové doplňky bez vrtání. Montáž koupelnových doplňků.


Nerezová police Ridder VACUUM SYSTEM. Nie wieder bohren Skleněná police EKKRO EK200. Ručníky, šampon, kondicioner. Nabízíme koupelnové doplňky bez vrtání i na zeď, luxusní koupelnové doplňky i řadu náhradních dílů. Série obsahuje vše od háčků po košíky . Změňte vzhled své koupelny.


Ale šroubované držáky mají jednu výhodu - zrcadlo se v nich dá bez potíží vyměnit. V případě lepení běžným lepidlem zrcadlo drží jen na savých spárách mezi obkládačkami. U větších zrcadel by to nemuselo stačit, proto je vhodné použít silikonové nebo polymerové lepidlo. Přilepené zrcadlo Vrtání.


Motivy do naší nabídky – police bez vrtání , důkladně vybíráme. Oblíbené designy jsou v posledních měsících ty odvážnější. Obáváte se, že při vrtání do zdi vyplavíte sousedy? Máte nový obklad a obáváte se jeho poškození? Nejste ještě rozhodnuti, kam vše umístit?


Zkrátka z nějakého důvodu se vám nechce vrtat? Za použití moderních lepidel můžete snadno instalovat koupelnové doplňky bez vrtání. NIMCO - montování bez vrtání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.