Monday 27 April 2015

Led panely stropní

Velmi atraktivní vzhled a rovnoměrné rozložení světla. V balení naleznete zdroj a balení pružinek, pomocí kterých svítidlo snadno uchytíte do připraveného otvoru. LED panely ☀ od největšího prodejce svítidel a osvětlení v ČR.


Panel není jen elegantní, tenké svítidlo ale je to také úsporný zdroj světla, který oproti zářivkám uspoří minimálně. Výhodou je dlouhá životnost, úsporný provoz, . Zastoupí až 40W žárovku. Bílý kruhový vestavný LED panel 120mm 6W teplá bílá. Atraktivní vzhled a rovnoměrné rozložení světla, slim design. Výkonný stropní LED SMART panel kombinuje moderní design a všestrannost, díky nimž je vynikající volbou jak pro pracovní prostory (například nemocnice, kanceláře, prodejny, učebny), tak i pro domácnosti.


Sháníte moderní a úsporné osvětlení? LED svítidla a osvětlení online. ZDARMA záruka až let, poradenství. Hledáte moderní a úsporné osvětlení? LED panel je možno nainstalovat jako podhledové svítidlo, některé modely lze dokonce nainstalovat jako nástěnné svítidlo nebo zavěsit pomocí lanka.


Stropní panely klasické. Panely jsou uzpůsobeny k výměně za tradiční stropní svítidla se ze zářivkami. Závěsný systém pro BEST-LED I-panely. Intériérové svítidlo vlastní výroby s možností individuálního osazení LED diod (Samsung, CREE, Osram, Nichia aj.) dle zadání klienta.


Vzhledem k použitým materiálům a matnému. LVD indukční a LED úsporné osvětlení pro průmysl i komerci. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Svítidlo se pyšní energetickou třídou A, což je důkaz jeho úsporného . Art Rasvjeta ima za vas rasvjetna tijela, akcijska cijena. U ponudi su najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih talijanskih proizvođača rasvjetnih tijela. S příslušenstvím lze použít také jako vestavné nebo přisazené.


Dodávají modernímu interiérovému designu hloubku a vytváří v prostoru obytných místností velmi svěží a vzdušnou atmosféru. Verbatim uvádí na trh řadu vysoce výkonných stropních LED panelů , které neoslňují a neblikají. Jsou dostupné v provedení se dvěma různými difuzory: prizmatická verze produkující jemné, rozptýlené světlo . LED osvětlení pro domácnost či zahradu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.