Friday 24 April 2015

Kráječ na chleba ruční tescoma

Kráječ na chleba TESCOMA. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni. Jedním z neocenitelných pomocníků jsou i kráječe potravin a chleba. Nakrájíte s nimi totiž skutečně všechno, aniž byste se báli o své prsty.


V nabídce najdete elektrické kráječe , které jsou programovány i ruční kráječe , se kterými . Kuchyňské kráječe značky TESCOMA. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. SOLINGEN nerezový odnímatelný krájecí kotouč (průměr 1mm). Zboží oblíbených značek na jednom místě: Logo TESCOMA.


Tradiční ruční kráječ na chleba a pečivo. Přítlačná krytka pro bezpečné krájení. Sklápěcí opěrná plocha pro lepší skladování. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Poslední nákup před minutami.


TESCOMA kráječ na jablka DELÍCIA, s ochranným krytem. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Nastavitelná šíře plátků do mm.


Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Kvalitní nůž s vlnitou čepelí vyroben z prvotřídní německé nožířské oceli – tvrdost HRC 53. Ergonomický tvar a protiskluzná rukojeť. Nabízíme unikátní nabídku kráječů potravin značek Bosch, Graef, Gorenje a další. Vše do dalšího dne za dobré ceny.


V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ. Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem. Elektrické kráječe ve vaší domácnosti jistě oceníte! Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni.


Snadno najednou nakrájí, oloupe a vykrojí jádřinec z jablek a tvrdších hrušek. IHNED k odeslání, u Vás již 22. Dostupnost na výdejnách. Zobrazit Detail produktu.


Aby to vašim potravinám seklo. Ruční kráječ chleba za 979​ Kč.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.