Wednesday 22 April 2015

Bazos darujem koberce

Darujem koberček v oranžovej farbe rozmer 80x145c. Inzerujte koberce zdarma. Bezplatná inzercia, predam koberec predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. K sedačke darujem koberec vid.


Pozri aj moje dalšie inzeraty. Banská Bystricazdroj: bazos. Online inzercia a inzeráty zadarmo. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať.


Darujte to za odvoz v kategórii darujem za odvoz na našom inzertnom portáli za- odvoz. DARUJEM ZA ODVOZ je najväčší darovací portál. Hľadáte veci za ktoré nemusíte platiť, alebo sa. Tieto koberce sú tvorené z milióna tenkých vlákie. Rohožky zase privítajú vašu návštevu (môžu mať všité rôzne nápisy či obrázky) a plnia aj svoju praktickú úlohu.


Koberec Excluziv Tyrkys. This Pin was discovered by Petra Sistikova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kvalitný internetový obchod - on-line predaj - matrace, metrážne, kusové a objektové koberce , záclony, doplnky.


SOVIČKA kolekcia nábytku 33. AQUA kolekcia nábytku 44. SRDCE kolekcia nábytku 29. CARS kolekcia nábytku 25. LUNA kolekcia nábytku 34. VIOLA kolekcia nábytku 22. Kigu -zvieracie kombinézky 10. Doplnky do domu-bytu 17. Kovový odpad - zdarma odvezu. Hledám za odvoz jakoukoli pračku. Nabízím zbavení se zdarma!


Zdarma odvezu jakýkoliv kovový odpad. Prvý moderný bazár na Slovensku, kúpte si nový mobil alebo predajte staré oblečenie. Môžte využiť aj živý chat s predajcami a rýchlo predať a kúpiť čokoľvek , stač k nám pridať bezplatný inzerát. Interiérový design, nábytek, stěhování, zahradní grily, hodinový manžel, zednické a malířské práce.


Výkup a predaj použitého nábytku a elektrospotrebičov. Kvalitný použitý nábytok, koberce a funkčné elektrospotrebiče. Vykúpime váš starý nábytok.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.