Wednesday 22 April 2015

Držák ručníků na otopný žebřík

Až donedávna platilo, že přes koupelnový otopný žebřík lze jedině tak přehodit ručník (který se však nakonec stejně sveze na podlahu) - avšak nyní máte k dispozici celou škálu promyšlených doplňků, které jsou k instalaci na tento oblíbený typ topidel přímo určeny! Proč nevyužít nabízený prostor s promyšlenými a . NOVATORRE je tradiční značka českých koupelnových doplňků, které přinášejí do každé koupelny dokonalé pohodlí, funkčnost a nabízejí originální styl, který na sebe poutá pozornost jedinečným smyslem pr. NOVASERVIS Novatorre držák. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Držák ručníků na otopný žebřík 3mm Metalia chrom. Záruka na funkčnost: rok. Novatorre dvojitý držák ručníků na otopné těleso Novaservis- délka 60cm. Sklopný sušák na ručníků na otopné těleso chrom - šíře 60cm (na rovné i oblé profily koupelnového žebříku ). Sklopný sušák ručníků na otopné těleso bílý - šíře 40cm (na oblé i rovné profily koupelnového žebříku ). Bílý držák ručníků pro koupelnové otopné těleso.


Rozměry: šíře 600mm, hloubka od tělesa 214mm. Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. Notice: Undefined index: desktop in . Cena po slevě s DPH: 5Kč.


Běžná cena s DPH: 6Kč. Besteco je zárukou kvality. Chtějte luxus pro vaši koupelnu. DVOJITÝ DRŽÁK RUČNÍKŮ NA OTOPNÝ ŽEBŘÍK Rozměr: 5x 1x mm. Můžete koupit v našem obchodě od 5Kč.


Metalia chrom tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Novaservis, který používá zásadně originální náhradní díly. Série, Novaservis Novatorre. Druh doplňku, Dvojitý držák ručníků. Již let na českém trhu.


Praha - Žižkov a Jinonice. Praktický sušák ručníků na koupelnové radiátory, bílá barva. Jednoduché nasazení bez jakéhokoliv nářadí.


Сохраненная копия Перевести эту страницу Držáky ručníků jsou potřeba v každé koupelně. Ať už na ručníky na utření rukou nebo na osušky, které je po koupeli potřeba někde usušit. Háčky, kruhové věšáky , víceramenné věšáky a jiné.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.