Thursday 19 March 2015

Skleněný zásobník na potraviny

Prohlédněte si naši širokou nabídku skleněných zásobníků a dóz. Idální ke skladování a uchovávání čerstvých potravin. Spolehlivě uloží potraviny , které nepřejímají pachy, zachovávají si svoji chuť i aroma, nevlhnou ani neosychají, nemůže k nim žádný hmyz. Materiál: borosilikátové sklo - odolné. Zásobník skleněný s plastovým víčkem se silikonovým těsněním - spolehlivě uloží potraviny, které nepřejímají pachy, zachovávají si svoji chuť i aroma, nevlhnou ani neosychají, nemůže k nim žádný hmyz.


Skleněný zásobník na potraviny s víčkem, l. Luminarc skleněná dóza s víčkem Pure Box l. Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Skleněná dóza na potraviny s víkem z tvrzeného plastu se silikonovým těsněním, zamezující protékání tekutin. Zásobník je odolný proti teplotním šokům v rozmezí do -- 110. Pamatujete si, jak měly babičky v kuchyni nad kuchyňskou linkou velké zásobníky na mouku a cukr, s praktickým uchem?


Poraďte, kde by som zohnala takýto zásobník (zásobnicu) na potraviny - ale sklenený -plastové som našla ale sklenené veľmi nie-prípadne za dosť vysokú cenu. E-shop - Objednejte si domů. Kuchyňský skleněný zásobník na mouku či cukr, čirá barva.


Vybrali jsme pro tebe podobné kousky. BydleníKuchyně Uskladnění a přenos potravin Hnědé uskladnění a přenos potravin Bellarose. Zásobník na potraviny z keramiky z Mynte řady od Ib Laursen, prodává Bella Rose. Cena za kus, 7Kč, 9 Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně.


Vložit dostupné množství . Potraviny , ať už v čerstvém stavu nebo tepelně zpracované, je potřeba správným způsobem skladovat. Nádobí skleněného vzhledu spojuje estetiku skla a praktičnost plastu. Kavalierglass Simax Skleněná dóza PUMP. Víčko je opatřeno speciálním ventilem, po jehož stlačení zůstane víčko pevně přisáté na těle dózy.


Simax Sada hranatých skleněných zásobníků na potraviny , ks. Sada tří hranatých skleněných zásobníků na potraviny s víčky z tvrzeného plastu. Součástí víčka je skleněné ouško pro snadnou manipulaci.


Je možné jej použít v lednici, mikrovlnné troubě nebo . Re: Skleněné zásobníky na potraviny. Odeslat od EvaBl v Úte 08. Preferujete pohodlný nákup a nízkou cenu? Inzerát Skleněné zásobníky (dózy) na potraviny v okrese Ostrava-město, cena 1Kč, od nekomusehodi na Sbazar.


Skleněná dóza SIMAX s těsnícím plastovým víčkem. Jednoduchý design, ideální do každé domácnosti. Vyrobena z prvotřídního varného skla.


IHNED k odeslání, u Vás již zítraDostupnost na výdejnách. Zobrazit Detail produktu. Cena: 1Kč Skladem ks ihned k odeslání. Dóza sklo GRANITE 35l.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.