Thursday 19 March 2015

Potisky na trička praha

Ideální volba, pokud hledáte rychlý a originální dárek. Na potisk trička můžete dodat vlastní design nebo si vybrat z naší databáze. Vyladíme ZDARMA grafické podklady a zajistíme perfektní výsledek.


Nabízíme potisk triček a jiného textilu několika technikami v malém i velkém množství. Dodáváme textil k potisku. Pro potisk triček používáme několik technologií - dle počtu kusů, počtu barev a užití.

Skladem máme kromě černých a bílých triček i mnoho barevných triček. Potisk triček , puzzle, mousepadů, čepic. Vlastní potisk triček levně. Vytvoř si tričko s vlastním potiskem. Je to snadné, rychlé a navíc zábavné.


Ukaž tričkem podle svého gusta, kdo jsi. Nebo ho využij jako originální dárek. Potiskneme i ostatní textil jako mikiny, čepice a jiné.


Provádíme potisk triček , polokošilí, bun dresů, pracovních oděvů, šerp a jiného textilu donesenými fotografiemi, texty, logy apod.

Přinést můžete povlečení na polštářky, vlajky, trenýrky atd. Nejčastěji nás vyhledávají agentury a firmy pro potisk triček , firemních a pracovních oděvů, potisk košil a polokošil, mikin, bund. Máme širokou nabídku textilu za bezkonkurenční ceny, ale tiskneme i dodané materiály. Tiskárna se nachází v Praze , . Více než let zkušeností.


Tisk letáků, brožur, desek, vizitek, kalendářů, katalogů a dalších produkčních materiálů. Dejte najevo svoji jedinečnost prostřednictvím trička s potiskem. Zařídíme pro vás potisk triček nejen pro reklamní účely. Nejžádanějším textilním produktem je potisk triček , který jsme schopni vyrobit na kvalitní reklamní textil od více jak 39ti světových výrobců textilního zboží. Můžete si vybrat z více jak 3druhů pánských, dámských či dětských triček v mnoha kvalitách materiálu a také až v barevných odstínech.


Máme novou tiskárnu pro přímý potisk textilu TEXJET PLUS. Nabízíme též možnost spolupráce při výběru a grafické úpravě vhodného motivu před samotným tiskem. Chcete někoho potěšit tričkem s Vaší fotografií?


Potřebujete firemní trička pro Vaši společnost? Jsou tisíce důvodů proč si nechat vyrobit vlastní tričko. A my Vám s tím rádi a ochotně pomůžeme.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.