Thursday 19 March 2015

Hnětací stroj bazar

Pekárenské stroje , bazar na potravinářské stroje Vyvalovačka RONDO SSO 615. Pekařské plechy -nové i starší,pekař. Hnětač těsta 40L Míchačka těsta kuchyňský robot 40L. Kuchyňský mixer 5L cukrářský robot. Inzeráty robot - aktuální inzeráty na Sbazar.


Pizza hnětač L hnětač těsta. Napětí 2nebo 400V Výkon 4KW rozměry. FOTO před dílenskou prohlídkou - bez příslušenství - model: HU- napětí: 380V. Díže k hnětači VMI Berto MAG120.


Prodám hnětací stroj na boilie těsto. Plně funkční a perfektně zvládne i hodně tuhé těsto. Nejsou zobrazeny kontaktní informace, neboť inzerát již není aktivní. V bazarové kategorii Ostatní výbava je ještě inzerátů. Alba Hořovice, hnětací stroj , univerzální šlehací a hnětací stroj - robot Alba Hořovice RE 2 profi robot, hnětač těsta, kuch.


Jsou vyráběny o velikostech pro až 2kg těsta. Mísa, kryt, hnětací hák, čelní deska, přední nohy jsou vyrobeny ze silného nerezového materiálu. Mechanické komponenty jsou robustní a odolné . Denní čerstvá nabídka vlastních zákusků, pečiva nebo jakékoli přílohy je zárukou vysoké spokojenosti hostů. Hnětače těsta vám pomohou odbourat velmi namáhavou ruční práci a svým výkonem vám zajistí perfektní výsledek. Stavební stroje a Vrtná souprava na prodej BERETTA TGT GEO.


Vhodný do gastro zařízení typu restaurace, jídelna, pohostinství, hospoda. Velmi zachovalý,jak nový. Skrze Gastrobazar firmy Gastro Komplet můžete zakoupit levně starší použité gastronomické vybavení za super cenu z gastronomických zařízení, která vybavovala novým gastro vybavením. Využijte možnosti získat skrze bazar gastronomického vybavení cokoli se Vám bude hodit. Nerezová díže - 1litrů, nerezová spirála a středový asistent.


Možnost splátek: x 5. Pokud netrváte přímo na novém a krásném stroji a jste ochotni přetrpět občasné poruchy, podívejte se na on-line internetových bazarech a inzertních serverech, kde se tento robot . Nabízím novy spirálový hnětač těsta. Výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny. Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky. Specialista na všechny těsta včetně tuhých. Nezbytné pro každé kvalitní těsto je d. Bazar se stavebními, kovoobráběcími a dalšími stroji.


Tradiční dodavatel strojů a zařízení z oblasti pekařských technologií. Hnětače pizza těsta a dalších hutných těst s hákem a centrální osou. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: zařízení provozoven . Spiralový hnětač těsta 40. Je to velký stroj takže bych chtěl někde sehnat zmíněnou nádobu na hnětení těsta, míchání klobásové směsi atd.


Dobrý den, koupil jsem starší Hnětací stroj a nevím kde bych k němu sehnal nerezovou díž. Blízko Říčan u Prahy je bazar kuchyňského vybavení,pokud jste z okolí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.