Thursday 19 March 2015

Inzerce ptactva

Deli Nature,Manitoba,Versele-Laga, NutribirSlaats,Avicentra. Nabízíme krmiva ověřených značek pro chov exotického ptactva. Vitamíny,vaječné a dokrmovací směsi,granulovaná,instantní a ovocná krmiva. Grity,minerální a jiné doplňky stravy.


Bodově svařované pletivo pozink. Prodam nandej černohlavý prodám.

Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Inzerce papoušků, holubů a jiných ptáků na Sbazar. Chovatel proda ručně dokrmené papoušky Žako Kongo z vlastního chovu. Papoušci jsou zvyklé na rodinné prostředí, jsou krotcí, nechají se hladit, neštípou. Vhodná na ochočení i do chovu.


Jsou socializovaná v hejnu. Mladata jsou naučeni přijímat ruzne druhy ovoce a zeleniny, granule , co. Inzerce exotického ptactva zdarma, nabídka papoušků, holubů a dalšího ptactva.


Ráj papoušků, chov exotů a chovatelská burza. Olomoucké ptačí trhy 17.

Nabídka a poptávka po drobném ptactvu - papoučci, korely, holubi, kanárci, zebřičky - je umístěna v kategorii Ptáci a papoušci na inzertním serveru ANNONCE. Nejrozsáhlejší inzerce pro chovatele exotických ptáků. Nakupujte a prodávejte zvířata, krmivo, klece a příslušenství. Pohodlně ze svého domova.


Součástí je i INZERCE , kde mohou pouze členové vkládat své inzeráty na prodej ptactva a chovatelských potřeb. Je mou povinností upozornit, že nevhodné reakce na příspěvky kolegů chovatelů nebudou z důvodu udržení standardu a prestiže Klubu publikovány. Jiří ŠVADLENKA, předseda. Návod na vlastní příspěvky . Inzeráty kategorie ptáci s možností bezplatného přidávání inzerátů obsahujících ptáci návštěvníky.


Internetová inzerce exotického ptactva zde není v evropském měřítku příliš důležitá. V rubrice Dieren zaklikneme Vogels en pluimvee. Prodám agapornic Fischer Prodám papouška agapornic Fischer. Stáří podle chovatele měsíce.


Klec byla nová,stála 560;a papoušek 300. Nebo i bez klece,třeba chovateli. TRHY chovatelů exotického ptactva ,králíků,zakrslých králíčků,morčat,drůbeže a holubů se budou konat v neděli 29. Prostějov Inzerce zvířat nabízí burzu ptactva, inzeráty papoušci na prodej, andulky na prodej, korely a další ptactvo.


Vložte inzerát zdarma do inzerce ptactva.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.