Tuesday 31 March 2015

Okay 10% sleva

Na prodejnách se akce týká veškerých produktů mimo těch označených červenou cenovkou! Ceny jsou uvedeny před slevou a ta bude odečtena až na pokladně. Akce platí pouze dva dny: 4. Pravidla slev: Nabídka slevy (IT a TV) nebo (elektro) v prodejnách se vztahuje na veškeré zboží, které není označené červenou cenovkou. Produkty v akci jsou označeny ikonkou slevy.


Na jiné produkty se tato sleva nevztahuje. Okay elektro Jen v pátek a sobotu 17. Není potřeba zadávat slev. V eshopu Okay nyní probíha akce. Tento typ slevové akce nevyžaduje pro jeho uplatnění žádný.


Pro tuto slevu použijte slevový kód. Sleva v e-shopu Okay. Kupte velké i malé spotřebiče, audio, video, foto, mobilní telefony, příslušenství a další.


Tuto sobotu a neděli - SLEVA na elektro ve všech prodejnách Okay. Specializují se na elektroniku a pokud chcete nákup od spolehlivého prodejce, jste tu správně. Proč nakupovat v obchodě . Přijďte nakoupit do PLANEO Elektro 13. Všechny aktuální slevy, akce a slevové kódy do okay. Okay jinou slevu momentálně nenabízí… Přejít do obchodu.


Podmínky: akce platí: 08. Využijte novou akci na okay. Po stisknutí tlačítka na hoře, budeš. LCD není součástí nabídky. Happy Day sleva na vše v Okay.


Ušetřete při nákupu elektroniky se slevovým kódem na Okay. Vám část peněz z nákupu. Velký výprodej – slevy až - Duration: 0:07. Doprava zdarma : Slovensko i . Pro uplatnění slevy zadejte v košíku slevový kód: M3ITGSM10.


Orientační cena produktu je 8. DNÍ DO KONCE Dnes naposledy! Studentské slevy jsou krátkodobé akční nabídky na vybrané produkty. Electronics Store sleva na velké a Kolik billboardů s vlajkou České republiky potkáte při cestě z Prahy do Brna mezi kilometrem až 200 . Odeslat příspěvek od muf2muf 10.


Booking - zpět na kartu EUR 1- při rezervaci nad EUR 3-.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.