Tuesday 31 March 2015

Montážní lepidlo pattex

Nahrazuje hřebíky, šrouby a hmoždinky. Obecně se lepení těšilo menší důvěře než klasické spoje, a když někdo použil sousloví „tekuté hřebíky“, mělo ho okolí v lepším případě za vtipálka. Zlepšení provází i způsob jejich aplikace. Jednosložkové flexibilní univerzální montážní lepidlo k lepení většiny savých materiálů v interiéru.


Skladovatelnost: měsíců v suchém prostředí při . Všechny informace o produktu PATTEX One for all lepidlo montážní 440g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PATTEX One for all lepidlo montážní 440g. Je určeno k lepení většiny savých i nesavých materiálů. Díky extrémně velké počáteční pevnosti nemusíte předměty fixovat. Další slevy stavebnin na Kupi. Nedoporučujeme použití na PE, PP, PTFE, akrylové sklo, měď, mosaz a měkčené PVC.


Zpět na článek Pomocník pro opravy okolo domu i na zahradě. Má srovnatelné vlastnosti s lepidlem MAMUT Glue TRANSPARENT. Vlastnosti: - na Flextec polymerové bázi - vytvrzuje vzdušnou . Předměty nemusíte fixovat, ani když lepíte materiál na svislý povrch nebo dokonce na strop. Lepí a tmelí savé i nesavé materiály. Vytváří flexibilní, trvalý spoj.


Odolává UV záření, teplu a vibracím. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Lepí lehké a savé materiály, např. Bez rozpouštědel, bez zápachu, pro interiér, k lepení savých materiálů. Díky revolučnímu balení nepotřebujete aplikační pistoli. Stačí zmáčknout červenou spoušť a pohodlně, snadno a bezpečně aplikovat lepidlo.


Pattex Compact, tedy lepidlo , které nekapalo. PATTEX ONE FOR ALL - NEJSILNĚJŠÍ MONTÁŽNÍ LEPIDLO PATTEX NA FLEXTEC POLYMEROVÉ BÁZI. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Nabízený produkt lepidlo montážní 250g PATTEX SUPER FIX PLtuba tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly.


Doposud ovšem bylo nutné při lepení používat aplikační pistoli. Montážní lepidlo (bez rozpouštědel) s mimořádně silnou počáteční přilnavostí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.