Tuesday 31 March 2015

Kování laguna ceník

Kolej: lišta rámovací - úhelník L-10:Barva: elox Délka: bm. Dostupnost produktu: SKLADEM. Kování LAGUNA STANDARD 100kg. Jedná se o zavěšení 1ks křídla.


Vhodné pro dělení místností. Možno i vestavět do sádrkartonové příčky. CENÍK KOVÁNÍ na posuvné dveře LAGUNA. Uvedené ceny jsou za ks, příp. OMEGA 50kg hliníkové systémy posuvných dveří lze používat s : deska 18mm.


Horní vodící lišta OMEGA natur Al. Profil je možné dodať v základných odtieňoch eloxu alebo vo farbe podľa vzorkovníka RAL. Príplatok 1 za farbu. Produkt obsahuje varianty.


Doplňkové skříňky pro všechny programy Laguna. Použijte kování a sanitární armaturu dle DIN 274-1-und DIN EN 31. Vyčistěte všechny položky s ochranou folií (dveře, boční panely, atd.) do hod. KNK CZ - Váš spolehlivý dodavatel nábytkového kování. Velkoobcho maloobcho nabízíme úchytky, knopky, kolečka, kluzáky, panty, závěsy, postelová kování , pojezdy, plnovýsuvy, stolové nohy a nábytkové nožky, věšáky, rustikální kování , drátěný progra.


Upevňovací šroub, výškově seřiditelný pro vozík Top Line 1. Používá se pro při potřebě . Další možností je kování PORTA GLASS od firmy LAGUNA. LAGUNA Porta Glass kg- sada na skleněné posuvné interierové dveře. Hotová dveřní křídla LAGUNA - Orientační maloobchodní ceník platný 2. Posuvné celoskleněné dveře. Poznámka: Orientační ceník pro systémy na LAGUNA pro mm výplň. Dveřní ráme bez výplně jsou v demontu nařezané a navrtané na míru vč.


Ceny uvedené v katalogu jsou pouze orientační. Nosnost jednoho křídla kg. V této sekci naleznete odkazy k shlédnutí ruzných katalogů, notážních návodů a různých doplňujících ceníků ke stažení. Katalogy a montážní návody pro posuvné kování výrobce Laguna v Českém Jazyce. Zde si můžete stáhnout, případně prohlédnout aktuální české katalogy produktů společnosti Laguna.


U dveří RUSTIC je možnost výběru ze zasklívacích, kazetových, i nalepovacích lišt č. V ceně dveří je sklo kůra čirá.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.