Thursday 19 February 2015

Železářství hušek havlíčkův brod

Vítáme Vás na domovské stránce e-shopu ObchodProŘemesla. U nás je radost nakupovat a proto . Naší hlavní specializací je ruční a elektrické nářadí, nástroje, zámky, kování a spojovací materiál, kotevní technika. Havlíčkův Brod - ZlatéStránky. Dále se zabýváme výrobou klíčů včetně čipových autoklíčů. Našimi odběrateli jsou velké firmy , řemeslníci i drobní spotřebitelé . Milan Klimeš - Závitové tyče a kotevní šrouby.


Jsme zámečníci a výrobci kovových materiálů a zboží. Prodáváme ruční nářadí, elektrické i pneumatické nástroje,. Josef Pěkný – Tradiční železářství. Oficiální údaje: Obchod pro řemesla, s. Bankovní účty určené ke zveřejnění. Parkování: první hodiny ZDARMA ! Otevírací doba: PO: – 18.


Не найдено: hušek OBCHOD PRO ŘEMESLA , s. Сохраненная копия Перевести эту страницу OBCHOD PRO ŘEMESLA , s. Správa majetku v oblasti komerčních nemovitostí. Výroba a prodej piva, provozování sítě . Jiří Hušek - Drogerie Teta. Adresy zasyko - modrý připínáček Nenavštívená místa-modře-bublina červený křížek, tel, - navštívená - pracovat žlutá bublina navštívená místa - nechce stojan obálka -navštívená - internet.


Truhlářské potřeby, Svět bran s. Nabízíme prodej farmaceutických výrobků, léčiv, zdravotnických pomůcek a kosmetických výrobků. Klientům lékáren poskytujeme odborný servis na vysoké úrovni, konzultační činnost a trvale výhodné ceny. Věrnostní program Klientská karta Dr. Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.


Je mi cti, že jako poslanec Evropského parlarnantu mám možnost již několik let na stránkách této útlé knižky - programu závodu - napsat vždy pár fádek k aktuálnímu ročníku významného sportovniho podniku. Na adrese sídlí firmy: Miloslav Bouda. OSVČ: JIŘÍ JAROŠ - DROBNÁ KOVOVÝROBA,DROBNÉ INSTALAT. A MONTÁŽNÍ PRÁCE,ZÁMEČNICKÉ A SVÁŘEČSKÉ PRÁCE.


Sídlo: JIŘÍ JAROŠ - DROBNÁ KOVOVÝROBA,DROBNÉ INSTALAT. Veškeré kominické práce. Vložkování na všechny druhy paliv. Opravy a stavby komínových těles. Měření účinnosti spalování malých zdrojů.


Karviná - Staré Město, tel. Nabízíme měření emisí, revize a vložkování komínů a poradenství v oblasti kominictví. Poradenská a inženýrská činnost při výstavbě ve všech stádiích. Olomouc - Klášterní Hradisko, tel. Nenalezli jste Vaši firmu ? Můžete ji přidat pomocí našeho formuláře.


Dovoz a prodej lehké střešní krytiny STAMINA a BOBROVKA. Prodej klempířského materiálu, okapy, svody a ostatní příslušenství pro Vaši střechu. Cenové nabídky zdarma vypracujeme po zaslání potřebných údajů, nebo přesném zaměření.


Naše firma nabízí prodej kvalitního nářadí pro profesionály od firmy DeWALT, dále nabízíme kvalitní hobby nářadí firmy BlackDecker a rozsáhlé příslušenství od firmy Stanley. V naší nabídce také naleznete elektrické nářadí firem Makita, Hitachi, Narex, Metabo … Ledeč nad Sázavou .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.