Thursday 19 February 2015

Ubrus velikonoční

Velikonoční ubrus , Krokus, zelený. Dekorační velikonoční ubrus v jarních barvách v různých rozměrech. Hledáte ubrusy velikonocni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Ubrus velikonoční , Kráslice žluté, čtverec. Květiny - přátelská souprava.


Díky teflonové úpravě nevsakuje žádné tekutiny, tedy ani kávu, víno nebo čaj. Tekutina zůstane na povrchu ubrusu, a poté jí sna. Olzatex velikonoční ubrus oranžový . Jarní velikonoční vyšívané ubrusy. Bílé vyšívané velikonoční prostírání - sada dvou kusů. Ubrousek krásně vynikne na dřevěném stole, jako výplň v košíčku nebo na jednobar.


Ubrus má úpravu, která zvyšuje odolonost vůči vsakování tek. Goldea velikonoční ubrus Zajíčci a vajíčka - obdélníkový x cm. Pro zobrazení více kousků odeberte některý z filtrů. Levné kousky velikonoční Odebrat vše . Díky speciálnímu materiálovému složení případnou nečistotu či rozlitou tekutinu ihned a snadno odstraníte. Ubrusy jsou vyrobeny z polyesteru.


Moderní ubrus z fialové organzy. Našli jste nižsí cenu produktu ? Nabízíme individálni cenovou kalkulaci. Zadané zboží již bohužel není v nabídce. Slevy Podrobný popis Diskuze Poštovné Zaslat info.


Prodejna KUŽEL se zabývá prodejem kuchyňských potřeb, elekra, železářství, domácích potřeb, knih, bižuterie, potřeb pro kutily i na zahrádku. Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Vaše hodnocení: velikonoční dezén s lemem 1Ba.


Nový bílý vyšívaný UBRUS ze 1 bavlny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.