Wednesday 18 February 2015

Domácí lékař

V zobrazené tabulce, nebo pomocí postavičky v pravé části stránky vyberte část ženského, či mužského těla pro získání výsledků na dané téma. Pomocí našich otázek a vašich odpovědí se pokusíme během minut odhalit příčinu vašich obtíží a navrhnou Vám řešení. Nemůžeme však zaručit, že zvolíte správný algoritmus a . Nebojte se vyšetření u urologa, může vám zachránit život!


Dostat muže k urologovi nebývá snadné.

Pro některé lidi představuje samovolný únik moči jen. Dlouhodobé užívání alkoholu zhoršuje cukrovku! Vnitřní lékařství hanka 6. Na preventivní prohlídce jsem byla v pořádku.


Doma se mi ale na domácím tlakoměr ukázala arytmie. Mam počkat jsem nemocna anebo mam jít ihned k lékaři. Děkuji Ještě mám let, ale mám nadváhu.

Chcete se dozvědět víc o nejrůznějších nemocech a zdravotních problémech? Domácí lékař a databáze nemocí. Využijte velkou databázi nemocí. Nepatříte k těm, kteří při sebemenším zdravotním problému musí letět k doktorovi, a raději se snažíte své potíže vyřešit sami? Pak je tu pro vás náš Velký domácí lékař , v němž najdete nejrůznějších nemocí a neduhů, které můžete zkusit vyřešit sami.


Najdete tu léty prověřené babské rady i . Prolomí lídr ligy jarní . Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Prohlédněte si aktuální nabídku. Publikace se skládá ze dvou částí: 1. Tyto stránky nenahrazují poradenství lékařů ani lékárníků, ale mohou pro vás být zdrojem základních informací. Naši lékárníci a farmaceutičtí asistenti pro Vás zpracovali informační materiály na různá zdravotní témata. V této sekci se dočtete o tom, jak pečovat o své zdraví v domácích . Medicínské kreslené vtipy známého karikaturisty a kreslíře.


Skvělý rodinný lékař , obsahuje rady, jak zvládnout nejrůznější potíže, péče o tělo, ošetřování nemocného doma, první pomoc a mnoho dalších užitečných. Jak řešit běžné zdravotní potíže?

Jak určit původ a příčinu nemoci? Kdy postačí svépomoc a kdy vyhledat odbornou lékařskou pomoc? Kniha obsahuje nejmodernější názory nejlepších odborníků v oblasti zdravotnictví. Uspořádala Jarmila Krivaničová.


V knize je velmi cenná obrazová část. Kapesní vydání domácího lékaře na dovolenou, na chalupu, na služební cesty, ale i do domácí lékárničky. Klasický pomocník pro přípa kdy nejste ve formě a kdy nemáte po ruce lékaře.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.