Tuesday 20 January 2015

Židle pro vizážisty

Italský výrobce profesionálních vizážistických židlí pro pohodlnou práci vizážistů a do kosmetických salónů. Pouzdro na štětce do pasu PO1. Skládací vizážistická židle je vyrobena z lehkého hliníku obdélníkové profilu v černém provedení. Luxusní provedení make-up židle zvedne vaši image, zákaznice se pohodlně usadí a vy se můžete plně věnovat jejímu make-upu.


Předlohy pro zakreslování makeupu. Rozsah nízkého pístu: sedák . Křeslo je skládací ale přesto stabilní a pohodlné. Sada PROFI pro umělce: Nastartujte svou kariéru v make-up umění s touto sadou profesionálních kosmetických náležitosti.


Ideální volbou pro profesionální make-up. Sada pro umělce zahrnuje produktů včetně profesionální pas se štětci a elegantní, černý kufřík. Tato sada byla navržena vizážisty a pro vizážisty. Obsahuje vše, co potřebujete k úspěšnému . Profesionální sada kosmetických štětců pro kompletní líčení - Smart. Vyzkoušejte profesionální štětce Smart, které jsou určené k dekorativnímu líčení.


Smart jsou vyrobené z přírodních a syntetických materiálů ve vysoké kvalite. Kupována v potřebách pro vizážisty. Pevná a stabilní konstrukce, nožky výškově nastavitelné, dá . Křesílko je skládací ale přesto stabilní a pohodlné. Dovoz a výroba potřeb pro vizážisty a kosmetické salony, dekorativní kosmetiky a pořádání kurzů líčení. Vzdělávala jsem se v Čechách i zahraničí a nyní sama vedu kurzy pro vizážsitky,” se klientka pohodlně uvelebí na židli s tím, že je v rukách profesionála.


Kosmetický kufřík černý ATAKCE. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba STUDIO DIAMON ARTMOSFER, Anna Smrčková - ANNEX, certifikovaná vizážistka ,. Vizážisté a stylisté Vimperk a okolí. Prodej značek profesionální dekorativní kosmetiky ESSENTIAL a LCN, vizážistických židlí italské … VIZART. Vysoká skládací dřevěná make-up židle pro vizážisty , materiál: třešeň. Nosnost cca 100kg, sedák ve výšce 77cm.


Běžné známky používání: na dřevě místy drobné . Není mým cílem vychovávat vizážistky , které si nakoupí vybavení, sedí doma na židli a čekají na zakázky. Zatím se jí předsevzetí daří. Práce absolventek školy můžete vidět na největších fashion a kadeřnických show v České republice, služby vizážistek . Vybavení provozovny – pracovního boxu: kosmetické lehátko nebo vizážistické křesílko, pracovní stolek, dostatečné osvětlení (denní světlo i umělé osvětlení), odpadkový koš, otočná židle nebo taburetka. Materiálové vybavení provozovny: kosmetické tampony, vatové tyčinky, papírové ubrousky, papírové kapesníčky, . Speciálně navržená židle od NYX Professional Makeup všechny beauty junkies a profesionální vizážisty a make-up artisty.


Vytvořila jsem mašlí na ozdobení židlí a vyprala košili ženichovi a dědovi. Zbytek dne dělám rozpisy, abychom nezapomněli nic vyzvednout a aby to bylo ve správný den. Svatební líčení od zkušené vizážistky Lucie Balcarové.


Přerov: Potahy na židle s mašlí Sleva  . Anar Agakishiev z Gruzie dokáže s make-upem opravdové divy. Podívejte se, jak se pod jeho rukama proměnily tyto ženy. Anar se většinou zaměřuje na ženy starší let. Svět šoubyznysu navždy opustil špičkový vizážista celebrit Ivo Špes. Vyučil se kadeřníkem, což ho sice nesmírně bavilo , ale jak sám říkal, stát celý život u židle , to nebylo pro něj.


Výroba a prodej potřeb pro vizážisty , kosmetický štětců a dekorativní kosmetiky. Pořádáme kurzy líčení nejen pro vizážisty , včetně akreditovaného kurz MŠMT VIZÁŽISTKA. Možná si říkáte, že své dívčí sny už jste propásla a nezbývá než se kochat krásnými stránkami v módních časopisech, skromně si číst rady a triky kosmetických guru a svoji fantazii držet na uzdě. Tak moment, nadechtěte se z hluboka, opravdu se nevidíte v jiném světě?


Třeba v takovém, kde vás každý den.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.