Monday 26 January 2015

Trendy v malování pokojů 2016

Sepsali jsme pro vás aktuální trendy v malování bytů. Stanislav Kralovanský, MALÍŘI NATĚRAČI CZ. V pokojích jako je obývák nebo ložnice se proto čím dál častěji setkáváme s barvami, které nejsou typicky mužské nebo ženské. Inspiraci na barvy hledají . V posledních letech v našich domovech vládly výrazné barevné kombinace, avšak letos začíná být tento trend ústraní. Střídá se s návratem k přírodním barvám i materiálům a celkově jednoduchému a vzdušnému designu.


Lesk a třpyt zůstává v pozadí a prim bude patřit, ať už v malování pokojů či různých . Pokud si na výběr barev netroufáte, protože nedokážete odhadnout, jaké by se k sobě nejlépe hodily, nebo na kterou zeď barvu dát a kterou ponechat bílou, nebojte se poradit s odborníkem. Profesionální malíři už mají za léta praxe vhodné kombinace v oku a dokážou barvy opravdu vkusně sladit. V moderním interiéru jsou hladké stěny bez štukování, nicméně boom pastelových barev je na ústupu.


Paleta nejatraktivnějších barev logicky obsahuje . Malování pokojů – velká inspirativní fotogalerie. Jde o to, aby byly barevné bloky ve vzájemném protikladu. Nemusíte se bát odvážnějších kombinací a odklonu od klasiky.


Jde přece o to, abyste se doma cítili příjemně, ale přitom prostor vašich pokojů působil moderně. Oba tyto požadavky jde jednoduše skloubit, mnohdy stačí jen trocha inspirace. Zajímá vás, jaké barvy a barevné kombinace právě teď frčí? Osobně myslím, že v soukromých interiérech příliš výrazné uplatnění této “dvojbarvy” neuvidíme, přeci jen je to kombinace dost specifická, možná do dívčích pokojů nebo do relaxačních . Měníte každoročně svůj šatník na základě nejnovějších trendů?


Proč myslet pouze na oblečení? Začněte si všímat i módních změn v interiéru. Barevné inspirace vám pomohou představit si, jak i vy můžete proměnit dekor svého domova.


Prohlédněte si poslední barevné trendy a náměty na výmalbu. Kdyby měla malovat podle módy, musela bych malovat každý rok. Takže opět zvítězí klasika - bílá.


Já si dala do pokojíku,kam nejde moc slunce,krásně jasnou žlutou, teda jen na jednu stěnu a pokoj to úžasně rozsvítilo. Jsou elegantní nebo hravé, vypadají vesele či jako netradiční dekorace, v každém případě jsou na stěnách velmi originální. Každý rok s sebou přináší nové barevné trendy a kombinace pro dekorace a bytové doplňky, které vám v interiéru nesmí chybět.


Spolu s časom sa menia aj jednotlivé trendy pre náš interiér. To, čo bolo moderné v tomto roku,. Jestliže vás čeká malování interiéru a stále váháte, jaké barvy zvolit, klidně vsaďte na bílou. Ta je nejsilnějším trendem , který však na rozdíl od jiných módních výstřelků slibuje i jistou nadčasovost. Pod označením bílá se však v barevné paletě skrývají desítky různých odstínů.


Interiérové nátěry vybírejte také. Jaké barvy, materiály a novinky nás čekají v nadcházejícím roce? Trendy a inspirace bydlení ve světě. Gisela Růžičková, Právo.


Doporučil nám ho technicko-obchodní zástupce společnosti Dům barev Radek Kříž - od výběru odstínů a kvality barev přes zakrytí nábytku po nezbytné škrábání, penetraci či způsob, jak předejít kocourům na stěnách. Menší pokoj a také tmavší prostory orientované . Připravte se s FLATSTORE.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.