Monday 26 January 2015

Levne byty bez kauce ostrava

Pronájem bytů - bez kauce , Ostrava , inzerce. SAMOSTATNÝ POKOJ V PODKROVÍ RD. Vietnamská, Ostrava - Poruba. Nově zrekonstruované byty v Ostravě K pronájmu Nově zrekonstruované byty v centru Ostravy - Moravská Ostrava. Přidat do oblíbených Posunout inzerát . Nábytek na fotkách patří současnému nájemci bytu.


Veškerá občanská vybavenost. Zařazení: pronájem bytů Ostrava - Koblov. Cena nájmu je uvedena bez elektřiny. Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů.


Byt se nachází v klidném prostředí. Nalezeno nemovitostí. Hledáte k pronájmu byt přímo v centru Ostravy ? Byt má společnou toaletu a koupelnu, bez balkónu orientovaný do dvora, . Byt je vymalovaný, zděné jádro, nová koupelna a samostatné WC, obkla dlažba, vana, podlahy dlažba a plovoucí podlaha, standardní . Nájem pro jednu osobu, další osoba s příplatkem, kauce ve výší dvou měsíční, provize RK ve výší jednoho nájmu. V detailu každého inzerátu se dozvíte kontakt na pronajímatele nebo realitní kancelář, bližší popis pronájmu, třeba zdali se jedná o pronájem bytu bez kauce. Zde na vás čeká 6nabídek.


Ostravy ,Tyršova ulice, velmi udržovaný historický dům. Najděte pronájem, kterému budete říkat domov. V bytě se nachází nová kuchyňská linka, částečně zařízený po. V blízkosti Kauflandu cca minuty chůze.


Podnájem nejlépe dlouhodobě. Více informací poskytnu po telefonu. Inzerce platná do smazání! OSTRAVA pronájem, zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty OSTRAVA pronájem na Gohome. Kč , Ostrava Zařízenou garsonieru pronajmu, nejlépe dlouhodobě, vážnému zájemci.


Byt původní stav - vhodný k. Lokalita: Ostrava -město. Upřesnění: zobrazeno: 181x. Popis: Hledám levný pronájem pro sebe a dcerku momentálně jsem na Azylovém do.


Největší inzerce(nabídek) v ČR pro spolubydlení a spolubydlící Ostrava pronájem byty , podnájem byty , volné pokoje, koleje, ubytování spolubydlení Ostrava , czech roommates mietwohnung.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.