Tuesday 27 January 2015

Prodám starožitný nábytek

Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Inzeráty starožitný nábytek - aktuální inzeráty na Sbazar. Barva dřeva mahagon, potah červenohnědý. Vhodná pro zrestaurování. Starý dřevěný lustr prodám.


Velmi pěkná komoda, zásuvky.

Prodám skříňku se zrcadlem k rekonstrukci. Nabízím dvě snadno rozložitelné postele s železnou drátěnkou tj. Délka postele je 192cm a šířka 90cm (vnější rozměry). Nábytek je kombinací černého. Skleník a gauč starožitný originál sleva.


Nabytek se sklada ze kusu. Postel pro panenky s uloznym prostorem.

Detsky velky kuchynsky sekretar a maly kuchynsky sekretar. Posunout inzerát Přidat do . Myslíte si, že máte doma starožitnost a chtěli byste ji prodat? Pokud nám na náš e-mail zašlete fotografii a. Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny.


Starožitný nábytek prodej a výkup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek , obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Bazar nábytek, nový i použitý nábytek levne - inzerce nábytku zdarma - prodej i koupě.


Prodáváme starožitný nábytek a starožitnosti ze zemí jako je Francie, Holandsko, Anglie a mnoho dalších zemí za co nejlepší ceny. Stěhování bude hračka, když si pozveš firmu Bočka. Zařízení domácnosti, levně u nás nakoupíš, poradíme, odvezeme, naše služby oceníš.


Nabízíme vám kompletní služby spojené s nákupem a prodejem starožitností, starožitného nábytku. Jeden příklad za všechny. V našem antiku jste si vyhlídli třeba psací stůl na kterém jsou známky opotřebení.


My vám jej půjčíme, abyste zjistili, zda se vám do interiéru hodí! Následně vám zajistíme jeho restaurování.

Navštivte nás na Nákladovém nádraží Žižkov a přesvědčte se sami! Nový Antik Bazar zajišťuje výkup a prodej historického nábytku , prodejna u nákladového nádraží Žižkov, art-deco nábytek , historický nábytek. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Zabýváme se prodejem starožitného nábytku , obrazů, zbraní, lustrů, hodin, předmětů ze skla a porcelánu a dalších starožitností.


Prodej starožitností v Karviné a okolí. Nabízíme starožitný nábytek , hodiny, obrazy, předměty z porcelánu a skla, lustry a lampy. Zámecký nábytek, starožitný nábytek, prodej zámeckého nábytku, prodej starožitného nábytku. Nabízíme nábytek masivní, rustikální, výběrový, chalupářský, kuchyňské linky, bílou .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.