Wednesday 24 December 2014

Zapustne uchytky

Pro posuvné dveře je nejvhodnější použít úchytku připravenou pro umístění do vyfrézovaného otvoru. Nehrozí pak kolize s hranou vedlejších dveří nebo bolestivé přiskřípnutí ruky. Samozřejmě je možné zápustné úchytky použít kdekoli jinde a ostudu vám rozhodně neudělají. Zde naleznete zápustné úchytky kovové, hliníkové a dřevěné pro Váš nábytek nebo kuchyňskou linku. Prozkoumejte naši širokou nabídku a vyberte si vhodné úchytky pro Váš nábytek.


Taktéž v této kategorii naleznete knopky a plastové úchytky.

Dopřejte si dostatek času a pořiďte si kvalitní úchytky. Vítáme Vás v našem e-shopu. Kabelové průchodky, lišty a sokly. Stroje, nástroje a nářadí pro truhláře i kutily. Profesionální dřevoobráběcí stroje, ruční a elektrické nářadí , nástroje, stroje na zpracování palivového dřeva a kovoobráběcí stroje.


Více než odběrných míst. Rozměry Dĺžka: od 100mm Hmotnosť: 1kg Šírka: 20mm Výška: 50mm Parametry Farba: Hliník-hliník Materiál: zinkozliatina (ZnAl) Zaradenie do kategórie: Zápustné úch. Nábytková úchytka zadlabávací.

Jako jakýsi předstupeň k tomuto trendu stouply v oblibě malé zapuštěné úchytky nebo hliníkové profily – úchytky, které jsou zafrézované v jedné rovině s dvířky a neruší tak pohledově čisté přední plochy nábytku. Produkt obsahuje varianty. Kolekce, která je v rámci značky Tulip prezentována, je pestrou paletou právě pro ty, kteří na úchytku nedají . Pre posuvné dvere je najvhodnejšie použiť úchytku pripravenú pre umiestnenie do vyfrézovaného otvoru. Nehrozí potom kolízia s hranou vedľajších dverí alebo bolestivé privretie ruky. Samozrejme je možné zápustné úchytky použiť kdekoľvek inde a hanbu vám rozhodne neurobia.


Madlo zapustené okrúhle B22 na fi mm. Kč s DPH 3Kč bez DPH. Určeno na posuvné dveře, úchytka nemá vnitřní přesah. Информация об этой странице недоступна.


CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov. Rozměry zahloubení (frézování) mounting sizes (recess). Tyto nábytkové úchytky jsou různé velikosti, ale i povrchových úprav. Patří sem především úchytka zápustná v satin chrom, satin nikl a broušený nikl.


Avoca, rozteč mm, broušený nikl. Cesaro, rozteč 1mm, chrom broušený. MOS, MJ = 1ks, Rozteč: mm, Povrchová úprava: mosadz patinovaná.


Naopak dobrou volbou – když chcete trendy vzhled a zároveň praktické řešení – jsou zapuštěné úchytky , které se používají například u kuchyňských linek,“ uvádí Eva Stalder.

A Martin Dusík ze společnosti Trachea doplňuje: „Novinkou na trhu jsou takzvané kazetové úchytky, kdy se stisknutím spodní části . Zapuštěné úchytky , jsou ideálním řešením pro rodiny s dětmi, nebo do kuchyní, které nedisponují velkým prostorem. Jsou bezpečné, praktické, ale i elegantní a ve spojení s vhodným dekorem folie, dodají nábytku zajímavý doplněk, kterým by úchytky měly být. Dvířka se zapuštěnou úchytkou působí příjemným kompaktním.


Knobky kovové a kombinované. Dřevěné knobky, úchytky a věšáky. Příslušenství k úchytkám.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.