Wednesday 24 December 2014

Maserske lehatko bazos

Prodam skladaci Masazni lehatko -barva bezova, manualne vyskove nastaveni lehatka. K lehatku:prepravni obal, nastavitelny podhlavnik, dve postranni podrucky, operka na ruce pod podhlavnikem. Nosnost 200kg, vaha cca. Pouzito nekolikrat pouze doma,stav perfektni bez.


Dřevěné skládací Masérské LEHÁTKO QUIRUMED LUX Nastavitelná výška. Praktická cestovní taška s kapsou Nástavec na opěru h. Dobrý den, prodám pěkné masérské kovové lehátko s pevnou kovovou konstrukcí. Kosmetické lehátko 8Kč , Nový . Drevené skladacie masážne lehátko vyrobené z tvrdého bukového dreva.


Lehátko si môžu dovoliť aj príležitostní maséri. Je veľmi praktické a skladné, systém laniek zabezpečuje zloženie a rozloženie do sekúnd. Maséri ktorí často cestujú za zákazníkmi, ocenia skladnosť a nízku hmotnosť.


Chcete získat masážní lehátko levnější a nevadí Vám menší estetické chybičky nebo chybějící příslušentsví? Lehátka se poškodily během přepravy nebo byly dodány výrobcem bez příslušentsví. Všechny masážní stoly v sekci Bazar jsou nové a nepoužívané!


Velké slevy na malé chyby ! Lehátka sa poškodili počas prepravy alebo boli dodané výrobcom bez príslušentsva. Všetky masážne stoly v sekcii Bazár sú nové a nepoužívané! Veľké zľavy na malé chyby! Pozrite si ponuku sekcie BAZÁR - MASÁŽNE STOLY a vyberte si lehátko so zľavou podľa vašich potrieb!


Poštovné pre masážne stoly v bazári je . Doba dodání (od obdržení platby): 1-dny. Inzerce MUJ Bazoš prodáZdraví a krása. Je vhodný pre mobilných masérov, taktiež je často využívaný aj v rehabilitačných a zdravotných zariadeniach. Je veľmi dobre konštrukčne zvládnutý, čo zabezpečuje jeho jednoduché . Hledáte kosmeticke lehatko ? Masážní lehátko masérské.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Celokoženkové, bílé masérské lehátko ve velmi dobrém stavu. Jednoduše se složí a přenese.


Vhodné i pro kosmetické účely. Predám Kozmeticke lehatko - inzercia, bazár bazZi. Predam maserske lehatko vo velmi dobrom stave.


Dovod predaja: kupila som si kozmeticke lehatko a toto uz nepotrebujem Osobny odber. Má ovládací panel a je dostatočne široký aj pre objemnějších klientov. Prodám masérské alu lehátko. V prípade záujmu neváhajte volať. Predám NOVÉ multifunkčné kozmetické masážne pedikérske kreslo lehátko polohovateľné prenosné -dá sa ľahko . Zachovalé kovové masérské lehátko s nastavitelnou výškou a polohovatelností hlavy.


KOSMETICKé LEHáTKO na prodej, inzerce, bazar. Cena: nezadána Region: Inzertní server: .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.