Wednesday 31 December 2014

Víkendové pobyty s dětmi

Nabídky pro kategorii Pobyty s dětmi na Slevomat. Nic nenahradí společné zážitky. Pokud je navíc budete pečlivě dokumentovat fotoaparátem, máte o živé vzpomínky postaráno.


Ať už jako svůj cíl zvolíte horská střediska, jižní. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Plánujete dovolenou s dětmi ? Víme, kde si ji opravdu užijete. Prohlédněte si slevy na rodinné dovolené a pobyty s dětmi a vyberte si svou nezapomenutelnou dovolenou.


Dovolená pro rodiny s dětmi musí vždy bavit jak rodiče, tak jejich ratolesti. Wellness pobyty s dětmi zajišťují zábavu pro malé a odpočinek pro velké rekreanty. Vezměte své ratolesti a vyrazte na víkendový pobyt. Nabízíme prodloužené víkendy s dětmi se slevou až. Prožijte vícedenní pobyt či víkend s dětmi na Veverčím Dvoře.


Víkendový pobyt s dětmi v jižních Čechách. Vždy čertsvé slevy na pobyty. Nabídka výhodných víkendových pobytů pro rodiny s dětmi.


Vyberte si u nás ideální ubytování na víkend (rezervace je nezávazná) a hurá o víkendu k vodě, na hory, na kolo, do lázní, nebo někam do přírody za veselým dobrodružstvím. Chcete se užít dovolenou s dětmi v lázních nebo na horách? Užijte si pobyt s dětmi na Vysočině. Objednejte si letní či zimní pobyt s děti v některém z Baby Friendly hotelů ROYAL SPA.


Přijeďte si užít víkendové pobyty s dětmi na Šumavu. Velká herna a zahrada, hlídání dětí i výborné jídlo. Můžete vybírat pobyty se snídaní, pobyty s polopenzí, pobyty s wellness nebo víkendové pobyty s dětmi či zvýhodněné seniorské pobyty. Zaručujeme Vám skvělé vybavení pro děti a maximálně vstřícný personál.


Najdete tu mimo jiné venkovní hřiště, kuželky, trampolínu, minigolf, dětský koutek, společenskou místnost a . Splňte jim sen a dopřejte jim, aby se alespoň o víkendu cítily jako v pohádce. Těšíme se na Vás v Zámeckém hotelu Třešť! Zámecký hotel Třešť je vhodný jak pro zimní, tak i letní prázdninové a víkendové pobyty. Naše tradiční jarní a podzimní oblíbené víkendové pobyty pro rodiny s dětmi již neodmyslitelně patří mezi permonický repertoár.


Penzionu Permoník - Malá Úpa, Krkonoše. Rodinný penzion Permoník v Dolní Malé Úpě v Krkonoších pořádá tématické víkendové pobyty pro děti a celé rodiny. Hledáte vhodné místo pro víkendový rodinný pobyt s dětmi ? Ve Sloupu v Čechách najdete pro tento účel útulné penziony, chaty k pronájmu nebo letní rekreační střediska. Rezervujte pobyt on-line a prožijte skvělou dovolenou ve Sloupu.


Pro vaše ratolesti máme k dispozici přebalovací pult s možností objednání potřebných hygienických potřeb, kojenecké stravy, koupací vanička i hračky. Také si zde můžete vypůjčit kočárek a samozřejmostí je postýlka i dětská ohrádka.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.