Monday 5 January 2015

Úchyty na skříňky

Více než odběrných míst. Nábytkové úchyty a nábytkové knoflíky koupit o objednat u OBI. Stylové, moderní i tradiční úchytky ke kuchyňským dvířkům různých tvarů, materiálů a barev si nyní můžete pořídit i online. Knobky (knopky) jsou připevněny pouze jedním šroubem. Pokud nevíte jak ozvláštnit vzhled vašich skříněk třeba v kuchyni, Duvako pro vás má širokou nabídku mnoha různých provedení úchytek, které vašim skřínkám dodají na jedinečnosti.


Vyberte si nyní v našem internetovém obchodě právě ten typ a barvu, která se vám líbí. Najdete u nás moderní úchyty a madla, ale i retro knopky do kuchyně vaší kuchyně. Chyťte příležitost mít originální nábytek za pačesy. I tu nejobyčejnější skříňku můžete proměnit v designový kousek pomocí osobitých úchytek. Mezi chytlavými doplňky najdete také nejrůznější madla a držáky do kuchyní, koupelen či třeba předsíně.


Oživte svůj nábytek stylovými úchytky ! Kožené úchytky , porcelánové, kovové i keramické třeba na kuchyňskou linku máme skladem na Bella Rose. Vykouzlete staré kuchyňské lince nebo komodě po babičce zcela novou tvář. Díky keramickým madlům na šuplíky to bude hračka. Kombinujte barvy, vybírejte vzory a vytvořte si tak originální kousek podle vašich představ. Už jste si vybrali úchyty na šupl.


K otevření kuchyňské skříňky samozřejmě potřebujeme úchytku. Ke každé skříňce dodávám úchytku zdarma. Chcete-li však ke své kuchyňské lince jiné úchytky , podívejte se do této nabídky. Jsou zde jak plastové úchytky , tak úchytky kovové.


Některé se skvěle hodí k moderním lesklým kuchyním, další vyniknou u matných . Celý sortiment najdete na našem e-shopu, kde si můžete prohlédnout všechny dostupné úchytky pro kuchyňské zásuvky a skříňky. Vybírat můžete z kovových úchytek, které vhodně doplní a vyzdvihnou celkový design moderní kuchyně. Přičemž máte na výběr z velikého množství tvarů jako jsou hrazdy, knopky či obloukové . Nabízíme kuchyňské úchytky , nábytkové úchytky , kovové úchytky do kuchyně, dětské úchytky , plastové úchytky SIRO. Postavte si kuchyni dle svých představ s vyladěním do posledního detailu díky Asko-Nabytek. Víte, co dělá z bytu to místo, kde se cítíte dobře?


Drobné, téměř nenápadné doplňky. Vypadají, že jsou samozřejmostí, ale přitom bývají dokonale promyšlené. A jde třeba o úchytky nábytku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.