Monday 22 December 2014

Salsa party české budějovice

Vítáme Vás na stránkách Salsa České Budějovice - Jesús a Adéla. Aktuální informace týkající se kurzů, párty , workshopů apod. Najdete zde i fotky a videa z akcí.


Javier Jesus Escobar Castillo shared his event. Dva skvele party tento tyden :-)! Agota Kis-Kovalik and Monika Hlavová like this. Nezmeškejte lepší cenu fullpassů a partypassů do 20.


Fotka uživatele Soňa Hoffmannová. To se mi líbí KomentářSdílet. Místo konání Café Klub Slavie. Změna programu a místa vyhrazena.


Přístupné pro vozíčkáře Neznámo (kulturní středisko je částečně bezbariérové). Zdroj dat Café Klub Slavie České Budějovice. Od února začínají v prostorech našeho klubu kurzy párové a salsa single styling pro začátečníky a pokročilé. Lektoři jsou Jesús (PE) a Adéla (CZ) již známí z Rumba latina party. Poznámka Více informací a přihlášky pište na salsa.


Vždy dvě středy v měsíci jsou vyhrazeny pro milovníky salsy , kteří by si rádi zatančili v tomto celosvětově oblíbeném rytmu. Nabízí se vám ideální příležitost naučit se nové kroky a poznat další tanečníky ze salsa komunity jižních Čech. Nebojte se a přijďte si s námi zatančit! Taneční kurzy České Budějovice. Pro dospělé a mládež, soutěžní tancování od dětí po dospělé, workshopy, vystoupení.


Standardní a latinskoamerické tance, salsa. Milí taneční příznivci,. Kurzy Salsy pro začátečníky v Písku. V případě zájmu o kurz, vyplňte prosím předem přihlášku on-line v odkazu.


Jsme multižánrový hudební klub v Českých Budějovicích s dobrým zvukem a našlapaným programem. Servírujeme výborné pivko a máme širokou nabídku dalších alko i nealko nápojů s příjemnou obsluhou. Srdečné pozvání pro všechny nadšené salseros a bachateros na letos již druhou Open air salsa párty v Beach areálu v Českých Budějovicích. Budeme se na vás opět těšit!


Zpravodajský portál zaměřený čistě na lokální dění. Píše o lidech, které denně potkáváte na ulicích, stadionech, v sousedství, divadlech, kinech, u lékařů. V tanečních kurzech pro ženy se naučíte salsu, latinskoamerické a karibské tance. Відсутні: party Open Air Summer Salsa České Budějovice. La Rebelion - Nová salsa párty v novém klubu!


Srdečně Vás zveme na novou salsa párty v nádherném prostředí barokního interiéru Chambers baru v Ječné ulici 12. Detail události - ZÁBAVA - 1. La Salsa v Českých Budějovicích. La salsa je velmi populární druh salsy , který se zrodil ve městě Los Angeles. Podobnost s kubánskou salsou je patrná ve složitých variacích rukou,… celý obsah.


Перекласти цю сторінку груд. Looking forward to see you on the dance floor! Hosted by exoticDANCEntre.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.