Monday 22 December 2014

Byty zličín prodej

Vyberte si novou nemovitost na sreality. NP novostavby panelového domu s výtahem. Vám zprostředkuje prodej. Byt je ve výborném stavu, podlahové krytiny tvo. V rámci developerského projektu Domy Březiněves Vám v atraktivní lokalitě Praha - Březiněves nabízíme celkem rodinných domů, z toho v I. Hledáte nové bydlení v lokalitě Praha Zličín ? Vybrat si můžete z naší nabídky nových bytů na prodej.


Zličín PRAHA na prodej , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Zličín PRAHA na Gohome. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Zařazení: prodej bytů Praha Zličín.


Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze. Přímo u stanice metra B Zličín a velkého obchodně-zábavního centra Metropole Zličín s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem. Nové byty Koivu Zličín jsou budovány ve finském stylu a zaujmou svou čistou elegancí i náročné zájemce. V nabídce je posledních pár bytů , tak neváhejte.


O projektu: Developerský projekt Zelený Zličín je zasazen do poklidné městské části Praha 5- Zličín v ulici Křivatcová. Novostavby jsou rozděleny celkem do bytových objektů (1nových bytů ). Zahájení prodeje nového bydlení začalo 1. První nájemníci se tak. Pod Habrovou, Praha - Hlubočepy.


Pod Vavřincem, Praha - Jinonice. Na výběr budete mít z všemožných dispozic a. Kompletně zařízený byt je vzdušný a útulný s balkonem. Byt tvoří pokoj s kuchyňským koutem, jídelním stolem,komoda a rozkládací . Nalezeno 6nemovitostí. Přidat do oblíbených Odebrat z oblíbených.


Tulešická, Praha- Zličín , Zličín. Ovčí hájek, Praha 1 Stodůlky. Představujeme Vám nový developerský projekt Zelený Zličín.


Projekt, který je tvořen bytovými domy, se nalézá v klidném prostředí v blízkosti metra B. K bytu patří také samostatná uzavíratelná garáž a sklep m2.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.