Friday 28 November 2014

Weber color line universal

Pečlivý výběr barev weber. Ve vzornících vyobrazené odstíny barev jsou pouze orientační (barevnost na vašem monitoru se mění v závislosti na jeho nastavení a vnějším osvětlení). Pro lepší představu barevnosti ve . Pestrá a moderní paleta barev weber. Barevné odstíny splňují nejen moderní technické, ale i aktuální architektonické požadavky. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу weber.


Prohlédněte si vzorníky našich produktů. Z důvodu techniky tisku muže docházet k rozdílu barevných odstínů proti originálu, vyobrazené odstíny barev jsou pouze orientační. Special Collections and . Barevná škála weber color line – vzorkovnice weber color line je rozdělena na dvě části, line universal obsahuje světlejší i tmavší odstíny barev, většinou se však jedná o tóny přírodní.


Line exclusiv obsahuje naopak spíše tóny výrazné a jasné. Pro jejich vytvoření je třeba použít typy a množství pigmentů, . CU1B, 3 HU6 4 OU5G, 27. CU1C, 3 HU6F, 4 OU6C, 12.


CU1 4 HU7 3 OU7C, 23. CU1E, 4 HU7E, 3 OU7E, 24. CU1F, 4 HU7F, 3 RU1B, 17. CU1G, 4 HU7G, 3 RU1 17. CU2A, 5 LU1 RU1F, 16. CU2B, 5 LU1E, RU1G, 16.


Při použití na vnější tepelně izolační kompozitní systémy , zvláště na osluněné plochy, je povoleno používat pouze odstíny s koeficientem HBW minimálně 30. Systémové výrobky weber. Skladová dostupnost Skladem. DOPRAVA: na objednání do 3-5.


NAJDETE zde VZORNÍK Historických ODSTÍNŮ NAJDETE zde Silikonová omítka weber. Multiusos y universal : para todo tipo de anchuras, usos y tipos de cerámica. Fraguado y endurecimiento rápido. Adesivo elastico monocomponente per incollaggi e sigillature ad alte prestazioni. The result is professional grade oil color range that has superior color retention and a creamy consistency that will not crack or yellow with age.


All colors in this line , with . Pro dekorativní úpravy soklů a zvýraznění některých ploch nabízíme oblíbenou kamínkovou omítku weber. Většina těchto barevných odstínů je vyráběna z drceného přírodního mramoru. Det øverste menneske hode, hend.


Tittel skal A bokstaver. Baumit tepelně izolačních systémů, zkoušená dle ETAG 004. Weber Marine Universal Coating. Definice výrobku: Jednoduše zpracovatelná probarvená pastovitá omítka obsahující draselné .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.