Friday 28 November 2014

Blakkwood koncerty 2017

Hudba, oblečení, lidé, koncerty. Aktuálně se jedou tyto turné: Con Lai Tour (Renne Dang, Leryk) . Dvouhodinová show těch největších pecek. Zatím zde nejsou žádné koncerty. Zobrazit odehrané koncerty.


Datum, Název akce, Město, Místo konání. Blakkwood má 1fanoušků. Vodafone You FEST, Praha, Výstaviště . Můžete se těšit na vizuální efekty, autogramiádu, focení a prodej limitované edice merche určené pouze pro křest alba. Кеш Перекласти цю сторінку груд.


Nebyly přidány žádné informace. Sušický High Point MTB Maraton Typ akce: Ostatní Termín: 10. BLAKKWOOD RECORDS Complet. Koncert v Music Baru Bowl. Pro koncert v pražské Oareně si vybrala i svého předskokana, kterým se stane česká zpěvačka Lenny.


Považuji za velkou čest. Po celý den si budeš moct . Prima Cool oslavila o víkendu již své osmé narozeniny. Program v pražské Malé sportovní hale začal turnaji v počítačových hrách, pokračoval vyhlášením soutěže se Škodou Kodiaq, ale samozřejmě neopomenul ani hudební část.


Návštěvnost však zůstala za očekáváním a na atmosféře to bylo ze začátku . Na webe nájdete predovšetkým texty piesní slovenských a zahraničných interpretov, prehľadne zoradené do albumov. Najnovšie tiež fotky a fankluby. Online prodej vstupenek na koncerty , festivaly, divadelní představení, sport, výstavy a další. Na co všechno se můžeš těšit?


Které kapely letos vystoupí? Je jich hromada, tak na to mrkni! Druhý ročník jedinečného spojení hudby, rů, gamingu, fresh foodu a nově také módy je tady! Festival Votvírák je největší český multižánrový festival - hudebně zaměřený převážně na ROCK, POP a HIP HOP hop v provedení českých a slovenských interpretů.


Jediný koncert v Čechách: Alphaville poprvé letos pod širým nebem. Na závěr prázdnin vskutku jedinečná akce v Porter Areně v… Více info. Kde: Music Bar bowl Vrchlabí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.