Friday 28 November 2014

Pronájem bytu praha bez realitky levně

Obytná plocha bytu m². V obytných pokojích plovoucí podlaha, dlažba v kuchyni, koupelně a na chodbě. Pronajmu byt s neuvěřitelným výhledem na podolské okolí nedaleko památného Vyšehradu. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci. Podolská rekreační zařízení a plavecký stadion jsou dosažitelná pěší chůzí.


Dům se nachází v klidné ulici s parkovacími . Po vstupu do bytu vcházíte do předsíně, kde jsou prostorné vestavěné skříně. Přímý majitel nabízí nové moderně upravené byty v domě Štítného 1 Praha - Žižkov, který aktuálně prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním prvků původní architektury. Z předsíně lze po několika schodech sejít. Dům byl postaven ve dvou etapách, tj.


TOP hotelu, v perfektní dostupnosti MHD (zastávka autobusů 1směr Chodov C, nebo 21 1a 1směr Florenc, Želivského a Flora). Aktuální nabídky pronájmu bytů v lokalitě Praha bez provize realitní kanceláři. Byt je v panelovém domě . Pronájem bytů - praha bez provize, inzerce.


Hledáme dlouhodobý pronájem bytu - i nezařízený, nejlépe Praha 1 nebo Praha 4. Jsme manželský pár středního věku - oba. Provize RK nájem, byt je volný ihned. Uvažujete o prodeji nemovitosti?


Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt , dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost. Pracujeme pro vás už od r. Upřesnění: zobrazeno: 491x. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Přidejte zdarma inzerát na svůj byt k pronájmu v Praze.


Hledejte pronájem nebo podnájem. Byty k pronájmu Praha bez realitky = úspora času i peněz. Levný pronájem bytu Praha bez provize! Přidat do oblíbených Posunout inzerát . NABÍZÍME PROSTORY K PRONÁJMU V KANCELÁŘSKÉ BUDOVĚ MERCURIA (ARGENTINSKÁ ULICE) PŘÍMO OD MAJITELE.


NP s výtahem, o velikosti 72m v klidné části obce Praha - Záběhlice. K nastěhování možný ihne prohlídky. Reality k pronájmu v oblasti Praha bez realitky či realitní kanceláře. Přenechám levný nájem obchodu u náměstí j. Podnájem, pronájem bytu Praha , Brno, ČR, zdarma, podnájem, spolubydlení, inzeráty bez realitky , pronájem bytu od majitele.


Nabízíme Vám k pronájmu prostorný samostatně stojící rodinný dům, v obci Blšany u Louny, která je vzdálena od centra Loun minut a cca minut do Prahy -Ruzyně po D7.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.