Friday 21 November 2014

Obo krabice

Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. Množstevní jednotka: KS Balení: KS. Stupeň krytí IP5 jmenovité napětí 4V, jmenovitý průřez mm² , vývodů pro průměr kabelu 5-mm.


Na každých krabic jeden vyřezávací . Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Se šesti přívody pro kabely o průměru 7-mm a čtyřmi přívody pro kabely o průměru 7-mm.

Odbočné krabice sestávají z polypropylénu, termoplastu a násuvného těsnění z etylénvinylacetátu EVA. Vedení lze nainstalovat přímo průrazem skrze x Mtěsnění, nebo lze těsnění pomocí nože na příslušných místech naříznout, a vytvořit tak zaváděcí otvory pro vedení nebo trubky. Alternativně je možné otvory místo . Rozměry: 1x 1x mm.


Velké i malé, v klasickém nebo moderním provedení, pro standardní i individuální aplikace. Nabídka kabelových odbočných krabic OBO Bettermann nabízí nekonečnou rozmanitost. Nová druhová rozmanitosť.


Veľké alebo malé, klasické alebo moderné, pre štandardné alebo špeciálne aplikácie – v ríši odbočných krabíc OBO rastie druhová rozmanitosť. Každý si nájde ten svoj vhodný model.

Ušetříte 89Kč = Sleva. Ukázka instalace podlažní krabice OBO Bettermann Řešení jak uložit silové nebo datové vedení v rozsáhlých otevřených kancelářích. Zvolit dvojité nebo duté podlahy?


Systémy zalité do mazaniny mají zase určitě vyšší pojezdnou zatížitelnost. Jak se orientovat v široké nabídce řešení umožní popisovaný . Krabice pod vypínače a zásuvky v rôznych veľkostiach a do rôznych povrchov ( omietka, sadrokartón, do zateplenia, lištové krabice ). Uložení vedení, krabice OBO Bettermann Praha s. Spôsob ochrany, IP5 IP5 IP6 IP6 IP5 IP6 IP6 IP6 IP6 IP6 IP6 IP6 IP6 IP66. Odbočovací hranaté krabice z termoplastu.


Použití odbočovacích hranatých krabic z termoplastu. A, řada ECO, B9T, řada OBO Quick, kabelové vývodky, šroub Sprint s hmoždinkou Angler. Vypínanie je uspôsobené tak, aby sa vyplo tak skoro, ako je potrebné ale aj tak neskoro, ako je len možné. Moduly sú vhodné pre tie aplikácie, v ktorých sa zabezpečujú mnohé senzory a a. Dodáváme komplexní program úložných a nosných kabelových systémů, požárně odolné systémy, přepěťové ochrany, podlahové systémy, elektroinstalační krabice , vývodky, svorkovnice, nosníkové svorky, lišty, vypínače, zásuvky.


Instalační krabice T-série. Nabízíme systém řízení budov. Potřebné otvory lze zhotovit na libovolném místě.


Do těchto otvorů lze za účelem zavedení kabeláže vložit násuvné těsnění EDK nebo kabelové vývodky s pojistnými maticemi.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.