Monday 24 November 2014

Muškařský prut aftma 2

Speciálně konstruované dělené pruty zakončené krátkou rukojetí se sedlem navijáku slouží k neustálemu nahazování nástrahy. Jedná se o velmi jemnou techniku rybolovu. Muškařský prut Shakespeare Agility Fly, Skladem . Superlight SLT Superlight 7produkt. Wave a Wave Travel produkt.


K dispozici v klasickém . V této kategorii najdete rybářské pruty muškařské pro lov na mušku značky Shakespeare. Určitě oceníte i kvalitní. Zvolili jsme konečný mix materiálů, abychom postavili dokonalé muškařské pruty na základě naší filozofie. Greys GRje řada, která vám umožní si pořídit muškařský prut od značky Greys za velmi příznívou cenu, aniž by jste si museli připlácet navíc. Tato řada je taková vstupní brána do světa Greys.


Hodnotících: Průměrná známka: 0. Při výběru muškařských prutů by se měl rybář zabývat na jakou řeku či jezero půjde lovit. Nejvíce vybraných prutů se pohybuje v průměrné délce ,70m tzn. Dále bychom měli zvážit zda tyto pruty budeme vybírat na jezero, tažnou řeku nebo menší říčky . Nové Grandisy jsou postaveny na dvou a třídílných blancích z HQ Carbonu, jsou užší, rychlejší a lehčí než jejich konkurenti, nabízí bezkonkurenční výkon v poměru k ceně. Korek je nejvyšší třídy AAA, t. AFTMA nejlépe mezi až.


Skvěle pracující muškařský prut z čistého HM karbonu, který ve své cenové relaci jen těžko hledá konkurenci. Nejvyšší řada muškařských prutů pro nejnáročnější rybáře v luxusní zelené barvě – to je Genesis. Již po několik let si drží tento prut svůj vysoký standard.


Bohužel, pokud chceme patřit mezi elitu, tak za tyto pruty musíme hodně zaplatit. Cena produktu bez dopravy. Díky novým materiálům a technologiím se podařilo vyvinout skvělý prut. Velmi jemná špíčka umožňuje chytat i na velmi jemné vlasce.


Akční muškařský set, který obsahuje kvalitní a moderní prut , naviják a zdarma muškařskou šňůru. Kvalitní kovový naviják. Hlavnímu inženýru značky Shakespeare se. Typ, Délka, Aftma , Trans. Jezerní muškaření - je prováděno na stojatých vodách, nejčastěji nádržích, rybnících a jezerech - odtud název jezerní.


Loví se většinou s delšími muškařskými pruty ( ,7m - 05m) a muškařskými šňůrami aftma - se všemi stupni potápivostí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.