Friday 14 November 2014

Hmoždinky do sádrokartonu

Hledáte hmoždinku do sádrokartonu ? Náš přehled hmoždinek do sádrokartonu Vám napoví. Sádrokarton nemá jako materiál pro zavěšování skříněk, poliček či obrázků příliš dobrou pověst. Stačí ale zvolit správnou hmoždinku a nebezpečí, že se předměty vytrhnou, se podstatně zmenší.


Umožní nejen zašroubovat hmoždinku do sádrokartonu , ale následně i vrut do hmoždinky. Jak správně zvolit hmoždinku do deskových a dutých materiálů vám poradí toto naše video.

Nástroj je zdarma k dispozici při nákupu . Jak a čím připevňovat předměty na sádrokartonové konstrukce - Duration: 4:45. Saint-Gobain Construction. Poličky, obrázky, závěsné skříňky.


Podívejte se, jak vrtat do sádrokartonu a jaké hmoždinky použít, abyste si doma mohli pověsit, co chcete. Pokud tedy máte sádrokartonové stěny. Hmoždinky do sádrokartonu a deskových materiálů: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kovové hmoždinky do sádrokartonu , se samořezným závitem, pro většinu aplikací není nutné předvrtávat.

Do projektů, kde je vyžadována protipožární odolnost kotevních prvků. Hmoždinky plastové i kovové, závěsné pro běžné sádrokartonové desky i protipožární sádrokarton. Prodej hmoždinek do sádrokartonu za dobré ceny po celé ČR.


Plastová hmoždinka do sádrokartonu , hmoždinku není nutno předvrtávat, vlastní upevnění materiálu se realizuje s pomocí vrutů. Kovová hmoždinka MFJ MUNGO, do sádrokartonu, dvojitého sádrokartonu a do sádrovláknité desky. Natloukací hmoždinky pro sádrokarton - Truhlář Turbo hmoždinka Al. Speciální hmoždinka pro použití do sádrokartonu , pórobetonu a dřevotřísky.


Materiál se upevní pomocí vrutů do dřeva nebo dřevotřísky. Stavíte ze sádrokartonu? Pak potřebujete speciální hmoždinky do sádrokartonu se samořezným závitem. Snadno a rychle se montují. Kupte je v e-shopu KONDOR!


Některé z nich jsou určeny výhradně pro zavěšování do sádrokartonových stropů, většina však může být použita v jakékoli poloze. Hmoždinka pro sádrokarton GK: Nejrychlejší montáž do sádrokartonu. Aby se hmoždinka zapuštěná do méně pevných . Upevnění poliček, světel nebo TV držáků do sádrokartonu bezpečně vyřešíte pomocí fischer hmoždinky do sádrokartonu , např.


Novinkou jsou kovové natloukačky do sádrokartonu pro upevnění lehkých objímek a kabelů. Fischer Rámová hmoždinka SXR x 1WH K.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.