Tuesday 28 October 2014

Stopky online odpočet

Vhodné třeba ke znázornění zbývajícího času do konce písemky. Budík Raketoplán Cvrlikání ptáků Kykyryký. Při měření sportovních výkonů, při vaření nebo třeba v práci. To jsou situace, kdy využijeme stopky.


Pomocí stopek můžeme zachytit i malé časové úseky, které nelze odměřit za pomoci jiných přístrojů než stopek. Pokud zrovna nemáte stopky při ruce, můžete použít stopky online. Bezplatný a jednoduchý online časovač s různými zvuky, jakými je například bomba, zvon, bzučák, které vás na dokončení odpočtu upozorní. Právě ve sportu, kde záleží i na menších časových úsecích než jaké běžně sledujeme, využíváme stopek. Stopky většinou slouží k měření času v kratších intervalech.


Pokud doma stopky nemáte, můžete si vyzkoušet online stopky. Potřebujete stopky nebo odpočítávat čas a nechce se Vám hledat hodinky? Nabízí stopky , odpočet času v nastavitelném intervalu, zobrazení času v několika variantách hodin a také alarm.


Chcete vědět, kolik času zbývá do konkrétní události? Kolik dní zbývá do Vánoc, prázdnin apod? Vytvořte si vlastní odpočet času. Stopky - Stopky s hodinami, budíky a odpočítáváním - Softwarový portál obsahující nejrozsáhlejší katalog freeware a shareware programů a aplikací ke stažení zdarma. A Free flash online stopwatch, quick easy to use flash stopwatch!


V případě druhého režimu (stopwatch - stopky ) je opět možné nastavit více relací, zvukové upozornění samozřejmě k dispozici není. Hodinky pánské, hodinky dámské ,. Stopky paměť na mezičasů datum, čas stopky , odpočet zvukové upozornění nahrávání č. Online prodej hodinek, hodiny a meteostanice. Count Down, ale nepřišel jsem na to, jak ho nastavit. Timer - nejjednodušší online časovač. Nástroj nejen pro odpočet času.


Stopky a odpočet 1stažení MB Zdarma 24. Stopky , čas, intervalový měřič 3stažení MB Zdarma 3. Hodiny, stopky , alarm a vypnutí PC v jednom 2stažení MB Zdarma 27. Poznámka: Jiné druhy časovače, například stopky časovače najdete taky v Office Storu. Poznámka: Upozornění ke strojovému překladu: Tento článek přeložil počítačový systém bez zásahu člověka.


Společnost Microsoft nabízí tyto strojové překlady proto, aby umožnila uživatelům, kteří nemluví anglicky, získat informace o . Multifunkční radiobudík obsahující přehrávač online rádií, svátky, připomínky, stopky a odpočet času.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.