Tuesday 28 October 2014

Viktor sheen koncerty

NKP Důl Hlubina - Staré. Viktor Sheen Dance club MEXX сб, квіт. Na tomto serveru naleznete především texty písní českých a zahraničních interpretů, karaoke texty, videoklipy a překlady. Nezávislý brněnský hudební klub. Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků.


Nyní vydává pod Blakkwood labelem. Jedna z prvních zastávek ve Fénix klubu! Tato akce již proběhla a není aktuální. Duo Jamaha Třebíč, Třebíč, Masarykovo.


Harlej Valdice, Valdice, Náměstí Míru. Jakub Smolík Havlíčkův Bro Havlíčkův Brod. Кеш Перекласти цю сторінку груд. Rytmus Frýdek-místek, Frýdek-místek. Dorazí se svou novou deskou „JUNGLER“!


Další info bude doplněno. Po odchodu z labelu Blakkwood records vydává 7. Místo konání, Hobe music hall (Pardubice). OTÁZKA: Je skvělí tě vidět tě se posouvat dál.


Když vyšel sektor začala jsem tě poslouchat velký respekt. Speciální podzimní Blakkwood Night je koncert , na kterém nesmíš chybět! Dále se můžeš těšit na vystoupení celé skupiny MAAT (Fosco Alma, L Lucas Blakk), Jay Diesel a . Na webe nájdete predovšetkým texty piesní slovenských a zahraničných interpretov, prehľadne zoradené do albumov.


Najnovšie tiež fotky a fankluby. Hudba, oblečení, lidé, koncerty. Открывай для себя новую музыку, видео и фотографии на Last.


Letos však došlo k nečekanému zvratu, když začátkem roku oznámil ukončení spolupráce s tímto labelem. Vše se obešlo bez nějakých komplikací či razantních vyústění. Pokud by vás cokoliv bolelo tak určitě doražte. A jak tato kooperace dopadla se můžeš přesvědčit ve videu .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.