Thursday 30 October 2014

Klikni a vyzvedni decathlon

Zvolte svou nejbližší prodejnu. Zaplaťte Online kartou, Dárkovou kartou, voucherem. Tuto službu poskytujeme ZDARMA a vztahuje se na všechny výrobky a kombinace výrobků. Vyzvedněte si objednávku ve zvolené prodejně. Objednávka pro Vás bude . Jakmile bude objednávka doručena do prodejny, obdržíte e-mail.


Zásilku může vyzvednout jiná osoba pouze tehdy, předloží-li podepsané svolení k vyzvednutí společně s kopií. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


V našem věrnostním programu jste odměněni za každý nákup na decathlon. Nezahrnuje platby dárkovou kartou, voucherem , . Mrkněte na naše webové stránky a zjednodušte si své nákupy. Pokud se na vánoce nechceš spálit, tak neexperimentuj.


Nakupuj tam, kde nakupuje Tvůj partnerka. Výměna po vánocích :-) je potom jednodušší. Pokud chceš ušetřit čas, tak mají výbornou službu.


Jestli je těžké vybírat dárky mužům, tak obráceně to . Barva: různé barvy, modrá , červená , čirá. Egyszer használva kliválóan vé olcsó, kicsi, praktikus. Poukazy na slevu jsou připraveny na Krevním centru FNO.


Hodnocení výrobku ze stránky jysk. Vyfoť se s cedulkou běhej na krev, kterou získáš na recepci Krevní centra FN v Ostravě, přidej se . Zákazníci by podle firmy měli mít možnost ochutnat suroviny přímo v obchodě, aby se mohli rozhodnout, . Pro rezervaci haly klikněte zde: on-line6. Zde je možné si vyzvednout klíče od pánských a dámských šaten, zakoupit sportovní vybavení, zapůjčit rakety, případně nechat si vyplést badmintonové rakety.


Rezervaci si můžete vyzvednout do hodin od potvrzení, že je připravena. U produktu si zvolte prodejnu, v které si zboží vyzvednete a klikněte na tlačítko „Rychle rezervovat v prodejně. V rezervačním okně vyplňte svoje jméno . Minulý týden si Iveta přijela vyzvednout svoji výhru a při té příležitosti se jí ujaly i Holky z ČVUT a provedly ji po zajímavých místech kampusu v Dejvicích.


TERMÍNOVKU dostanou všichni účastníci Kbelské a Pečecké desítky, vyzvednout si ji můžete v našem stánku na Sportisimo pražském půlmaratonu nebo v . Obchody DECATHLON nájdete v ďalších krajinách.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.