Thursday 30 October 2014

Prkna stavební

Stavební řezivo v Ostravě za dostupné ceny. Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily. Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu.


Prkna stavební 24mm, smrk v eshopu společnosti KAPLAN s. Ceník stavebního řeziva. Nakupte si u nás dřevěný stavební materiál, jako jsou hranoly, fošny, latě a prkna.

Dodává se jako paralelně omítané nebo prismované, povrch je řezaný. Zdeněk Karban nabízí kvalitní stavební prkna, hoblovaná prkna a stavební fošny. Prkna , fošny a šalovací desky: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nejoblíbenějším materiálem pro výrobu prken je zpravidla smrkové dřevo nebo borovicové.


Obojí najdete v naší nabídce. U krajinových prken platí tloušťka mm. Vyrábějí se v řadě různých rozměrů a profilů a mají široké spektrum využití.

Standartní nesušené nehoblované řezivo pro stavební účely. Na Valech 9 Jaroměř, Jakubské Předměstí – Naplánovat trasu. Nabízíme hranoly, fošny a stavební prkna. Prodáváme stavební řezivo: latě, trámy, fošny, hranoly, prkna.


V naší nabídce stavebního řeziva najdete prkna boční, prkna středová, fošny, hranolky, hranoly, latě s impregnací i. Hranoly, fošny a prkna se využívají převážně jako stavební řezivo při výrobě nosných i pomocných konstrukcí na stavbě. Navštivte náš e-shop, kde si můžete zakoupit toto zboží i mnoho dalšího. Lze s nimi také sestavět bednění. Boční řezivo - DESKY, základní netříděné - I jakost IMPREGNOVANE Smrkové desky, prkna neboli coulky, také desky lze použít na záklop střech, altánu a pergol.


Firma Palubky Karban Praha nabízí kvalitní dřvařský sortiment dovážený ze severní Evropy. Nabízí také stavební řezivo, střešní latě, fošny, prkna , stavební dřevěné hranoly, trámy na krovy. Pro stavební firmy i individuální zákazníky nabízíme kompletní sortiment stavebního dřeva, stavební řezivo, prkna , střešní latě, terasová prkna , palubky.


Naleznete u nás hranoly, trámy, fošny, prkna , latě s impregnací i latě bez impregnace. A to vše v mnoha délkách. Váš svět dřeva a palubek. Vyrábíme a dodáváme veškerý sortiment stavebního řeziva.


Zároveň disponujeme dvěma typy sušáren (horkovzdušnou a kondenzační).

Dřevina: smrk, borovice, modřín, akát. Deskové řezivo ve formě dřevěných stavebních prken se na stavbách nejčastěji používá na záklopy, podlahy, dřevěná zábradlí. Dřevěná prkna se využívají také na konstrukce šalování pro . Prkna šířkově tříděná - 10cm, 12cm, 15cm, 4.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.