Monday 15 September 2014

Výsuv kuličkový 17mm

Jak správně vybrat délku tohoto výsuvu naleznete v souboru PDF v úvodu této stránky. Tento polovýsuv je určený pro hloubku zásuvky 155- 2mm. TIP pro montáž: do délky zásuvky 4mm se.


Kuličkový pojez částečný výsuv. Povrchová úprava zinkováním. V sadě jsou dva díly na jednu zásuvku. Vydrží hodně, ale nosnost je opravdu limitující. Ukázat polohu příspěvku v . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Precizní částečný výsuv se zarážkou a pojistkou proti nechtěnému vysunutí. Pro délky zásuvek 1až 5mm. Vodící kolejničky a kuličková klec tvoří kompletní nedělitelnou jednotku.


HK 280mm kuličkový do drážky. Kč s DPH 1Kč bez DPH. Poznámka: drážky 17mm v bočnici zásuvky, v sadě dílů na jednu zásuvku. Výška 47mm, šířka 1 7mm Plnovýsuv je. Mikorvýsuv do drážky 17mm.


Hledáte kulickovy vysuv ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Výsuv na klávesnici 2mm. Rolničky z plastu tlumící hluk jsou uloženy na kluzných . Pro zásuvky s dnem v drážce, polodrážce nebo na tupo.


Korpusová kolejnička se montuje od přední hrany boku, zásuvková kolejnička se . VEDENÍ ZÁSUVEK: VÝSUV KULIČKOVÝ MM , DÉLKA 3MM, DOMESTAV 08. Obchod ověřený zákazníky. Základní materiál, ocel.


Montáž, k přišroubování. Jmenovitá délka, 3mm. Zásuvkové systémy, vodící kolejnice. Vodiace koľajničky a guličková klietka tvorí kompletnú nedeliteľnú jednotku.


Drážka mm ,nosnost kg.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.