Monday 15 September 2014

Vinotéka guzzanti gz 51

Dvě nezávislé duální teplotní zóny pro lahví. Hlavní parametry - Domácí vinotéka Guzzanti GZ 51. Je rozdělena na zóny – pro bílé a pro červené víno. Teplotu je možné nastavit zvlášť od 6–12°C v horní zóně a 12–22°C ve spodní zóně.


Aktuální teplota je zobrazena na digitálním displeji. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Kompresorová duálna vinotéka - kapacita fliaš. LED displej Stylová vinotéka Guzzanti GZ nabízí vynikající parametry, které ocení každý domácí vinař.


Osobní odběr na pobočkách. Konstrukce chladničky, vinotéka. Spotřeba energie (kWh), 0. Počet oddělených prostor (ks), 6. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.


Vinotéka Guzzanti GZ 51. Možno ju použiť ako voľne stojaci. Je rozdelená na zóny – pre biele a pre červené víno. Aktuálna teplota je zobrazená na digitálnom displeji.


Vyberte si skříňku jako víno. Distribuce: oficiální ČR Provedení výrobku: černá barva, nerez. Guzzanti, která ve všech směrech uspokojí i velmi náročné zákazníky.


Nabízí nadstandardní objem 1litrů, takže najednou pojme až lahví. Její vnitřek je přitom rozdělen pomocí . LED displej Štýlová vinotéka Guzzanti GZ ponúka vynikajúce parametre, ktoré ocení každý domáci vinár. Hlavnou prednosťou vinotéky sú chladiace zóny. GUZZANTI GZ vinotéka. Dostupnost Skladem Zjistit dostupnost na prodejně Brno.


VIP cena: (po registraci).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.