Wednesday 24 September 2014

Výklopné střešní okno

Pro snadné mytí z vnější strany a pro intenzivní větrání lze okno otáčet na druhých středových závěsech. Solara PRAKTIK se otevírá ven ze střechy na horních závěsech. Vyrábí se v základním a nízkoenergetickém provedení.


Inovativní, velké střešní okno , ve kterém otevřená křídla vytváří balkon. Horní křídlo se otevírá výklopně vzhůru, dolní otevřením vpřed umožní ničím nerušený přístup do vnitřku balkonu. Křídlo je při otáčení v úhlu 0-45° přidržováno inovativním podpůrným mechanismem, který dovoluje ponechání otevřeného okna v .

Celodřevěné střešní okno GPL nebo bílé bezúdržbové okno GPU se spodním poskytuje nerušený panoramatický výhled. Toto výklopně ‑kyvné střešní okno se otevírá ven, takže do něj můžete vstoupit a podívat se na okolní svět. Skvělá volba, jestliže chcete mít široký výhled a pocit spojení s přírodou.


Kyvné střešní okno se zvýšenou osou otáčení. Kyvné okno s osou otáčení umístěnou nad středem okna umožňuje i vyšším členům vaší rodiny pohodlně dosáhnout na spodní hranu otevřeného okna. Spodní část křídla (pod osou závěsů) funguje v podstatě jako výklopné okno, přičemž . Velux zde najdete přehled plastových výklopně kyvných střešních oken.


A to při zachování vysokých bezpečnostních, užitných i estetických standardů FAKRO.

Představujeme Vám revoluční novinku ve světě střešních oken - Designo RotoComfort i8. Nejedná se o standardní automatické kyvné okno, které je v horní části otevírané pomocí řetězu, ale o okno výklopné , v tom spočívá jeho jedinečnost. Vysoký komfort dokazuje i fakt, že si můžete vybrat, jak budete . Typy oken vyráběných ve dvojskle. Díky umístění otočného bodu v horní části okna se dá okno kompletně otevřít směrem ven.


Volnosti nahoře odpovídá i komfort dole: všechny funkce okna se dají pohodně ovládat pomocí kliky jednou rukou. Otevírání pomocí kliky ve spodní části okenního křídla. Křídlo okna se vyklápí směrem ven až do maximální polohy 45°. Drží otevřené v jakékoli pozici. Otevření křídla horním madlem a otočení o 160° pro snadné umytí venkovní strany okna.


Skladová dostupnost dle pobočky. Pomocí horního madla okno otevřete a přetočíte pro pohodlné umytí z venkovní strany. Střešní okno GPL je v celodřevěném provedení s lakováním.


Nastupte si a udělejte radost Vašim smyslům. Pomocí elektrického ovládání je lze vyklopit nebo odsunout. Exteriéru vozu dodává luxusní vzhled a zajistí pohledy plné . Výborným doplňkem automobilu je posuvné a výklopné střešní okno – pro informaci uvádím montážní přehled součástí střešního okna (OBR.


177).

Vrchní část je průhledná, skleněná, výklopná a pod ní je odsouvací sluneční clona. Posuvné a výklopné okno lze ovládat jen při zapnutém zapalování . Při plném otevření poskytují ničím nerušený panaromatický výhled.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.