Thursday 18 September 2014

Unionpneu cz s r o premio pneuservis ostrava ostravamariánské hory a hulváky

Vitejte na stránkách Unionpneu. Ten se nachází na velmi dobře dostupném místě , na ulici Novinářské v areálu bývalých tiskáren , naproti nákupního centra Futurum. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Rezervacni kalendar . Ostrava, Mariánské Hory. Autoservis a pneuservis.


Diagnostika elektronických systémů. Provádíme diagnostiku naftových a benzínových motorů na profesionálních diagnostických přístrojích. Díky tomu získáme úplný přehled o aktuální stavu automobilu. Děláme taky diagnostiku elektronických součástí vozidel, díky tomu jsem schopni najít veškeré potenciální poruchy. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba.


Naleznete v kategoriích: autoservis,. Chlapek Raimun RAMCAR TRADING, s. Pneuservis , prodej a opravy. V naší prodejně najdete široký sortiment pneumatik, litých kol a přísl.


Poskytujeme služby pneuservisu , uskladnění pneumatik. Provozujeme pneuservis a autoservis. Rychle zajistíme servis a náhradn. Aupet servis - Petr Žaček - automatické převodovky.


HOOK CZ , Brázdil, GDW Belgie, Sportjacht Praha. RB Střední odborné učiliště autoopravárenské, s. Prezentace-projektu-PRAXIS. Hanzelka Ladislav- PNEUSERVIS.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.