Thursday 18 September 2014

Kráječ graef evo e 22 twin

Kompaktní konstrukce, minimální nároky na místo při nejvyšší kapacitě krájení. Vysoce stabilní, samonosné provedení se skleněnou podstavcovou deskou, ochrana proti . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. To vše z něj dělá spolehlivého pomocníka při krájení ovoce, zeleniny, . Jistota bezpečného nákupu, akční.

Maximální tloušťka řezu (mm): 20. Možnost sklopení: NE Provoz: impulzní ( momentový) a trvalý provoz. Příkon kráječe (W): 170. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku . Navyše v balení hladký kotúč ZDARMA! Krájač potravín Graef Evo E má detskú poistku a tiež sa po minútach sám vypne.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. GRAEF Evo E TWIN nerez za akční cenu. Možnosť jednorazového krájania i kontinuálnej prevádzky.

Krájač s úsporným motorom, ktorý ponúka šírku rezu až mm. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Celokovové provedení Vyvážená, samonosná konstrukce stroje Zpřevodovaný 160W motor pro dosažení optimální rychlosti otáčení řezného kotouče Vysoce kvalitní zoubkovaný řezný kotouč s titaniovým povrchem,.


Zkopírujte následující odkaz a pošlete . Aby to vašim potravinám seklo. Rovnoměrné nakrájení potravin nemusí být jen vytouženým snem. S kvalitním kráječem potravin se nemusíte obávat podávat své návštěvě pečivo, zeleninu, ovoce ani sýr. Během chvíle budete mít vše perfektně a symetricky rozkrájeno. Malé pomocníky snadno schováte a opět rychle a jednoduše vyndáte.


Elektrický kráječ v luxusním provedením se skleněnou nosnou deskou, dvojice nerezových řezných kotoučů o průměru 1mm - vroubkovaný a hladký, nastavitelná síla krájení 0-mm, přepínač pro jednorázové krájení nebo kontinuální provoz, dětská pojistka, automatické vypnutí po minutách nečinnosti , vodící . Kráječ má dětskou pojistku a také se po minutách sám vypne. Elektrický krájač Graef EVO E Twin ( set): Oceľový kotúč a hliníková konštrukcia robia z krájača spoľahlivého pomocníka pri krájaní pečiva, údenín, syrov, zeleniny a všetkých ďalších druhov potravín. Obchod so zlatou pečaťou Overené . Německu kompaktní konstrukce, minimální .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.