Monday 29 September 2014

Provozní řád manikúra nehtová modeláž

Provozní řád – Modeláž nehtů - vzor. Identifikační údaje a podmínky činnosti. Trvalé bydliště : Jabkenice 55. Odpovědná osoba v provozovně. Martina Fidlerová – pedikúra, manikúra.


Druh a rozsah poskytovaných služeb: Pedikúra, manikúra , nehtová modeláž. Výkony porušující integritu kůže se . IČO, údaj o zápisu v živnost. Shine, SPA a modeláž nehtů gelem.


Odstranění gelu, acrylu (kompletní sundání všech nehtů , výživa nehtů , zpevňovač, regenerátor). Fyzická osoba: Dagmar Kloučková. Základní manikúra (odstranění kůžiček, formování nehtů , olejíček, zpevňovač).


Manikúra - provedení běžné manikúry , vypilování nehtů do tvaru, lakování, ošetření kůžičky v okolí nehtu. Modeláž nehtů – odmaštění nehtů čističem nehtů , dezinfekce nehtů dezinfekčním prostředkem na nehty např. Má cesta k modeláži a život s ní, přečteno: 272x. Jak by tedy měl vypadat provozní řád ? Plno s Vás si nad tím láme hlavu. Nejprve je důležité nahlásit na ŽÚ provozovnu a kontaktovat hygienu příslušného kraje.


S hygienou budete řešit vše důležité a to i provozní . Rekvalifikační kurz ukončen závěrečnou zkouškou dne 1. Pokud chcete začít podnikat v oboru manikůra , nehtová modeláaž a pedikůra, je důležité začít kurzem. Kurz musíte absolvovat celý, tj. Dámy krásný den, jdu si k vám pro radu, nemáte nekterá mustr MOBILNÍHO provozního řádu na nehtovou modeláž ? Vždy jsem mela pouze provozovnu a . Zde je vzor provozního řádu vydala ho Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje a je pro holičství, kadeřnictví, kosmetiku a pedikúru.


Snad ho můžeme použít i my. V rámci této rekvalifikace se během teoretických přednášek naučíte základům anatomie, fyziologie a dermatologie, seznámíte se s obecnou hygienou oboru ( aktuální provozní řád pro potřeby podnikání), zamyslíme se i nad marketingem vašeho salonu, pomůžeme vám orientovat se v živnostenském zákoně (garant). Pomůcka pro vypracování provozního řádu ubytovacích služeb, Pomůcka pro provozní řád. Návrh na zahájení řízení - provozní řády schválení, Zahájení řizeni schváleni. UPOZORNĚNÍ - úprava hyg.


Сохраненная копия Перевести эту страницу holičství, kadeřnictví, pedikúra, manikúra , vč. CND SHELLAC odstranění (zábal). ZDOBENÍ (dle náročnosti).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.