Monday 29 September 2014

Kosmetický taburet

Hledáte kosmeticky taburet ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kosmetické židle a taburety hydraulické, mechanické. V našem sortimentu naleznete kosmetická lehátka, masážní lehátka, pedikérská křesla, kosmetické židle a taburety. Stolička s opěrkou BT-2je vysoce funkční a splňuje uvedená kritéria.


Navíc se jedná o výrobek z kvalitního materiálu. Noha a základna v chromu. Základna opatřena kolečky. Komfortní kosmetický taburet potažený eko-kůží.


Stabilní konstrukce je osazena na pětiramenné podstavě s plastovými kolečky. Taburet je dostupný v bílé barvě. Výška se reguluje hydraulicky.


Nepostradatelný kus nábytku v každém kosmetickém salonu i dalších provozovnách, např. Bílý kosmetický taburet na kolečkách SU911. Vhodný pro kadeřnici, kosmetičku, pedikérku, ale i na domácí použití. Nastavitelná výška sedu - cm. Bezproblémový pohyb po podlaze zajišťují kolečka, které na podlaze nezanechávají žádné stopy.


Materiál sedadla je nenáročný na čištění a je lehce omyvatelný. Má hydraulický mechanismus pro nastavení výšky a čalounění vyrobené z kvalitní eko kůže, které se snadno čistí. Mobilita zajištěna pěti kolečky. Moderní kosmetický taburet značky GABBIANO.


Dokonale se hodí k řadě ESSEN , obsahující kadeřnické křeslo, mycí box a sofa do čekárny. Ergonomicky tvarovaná sedací plocha. Zásilka s bankovním převodem, Kč. Je vybavena pneu pístem pro úpravu výšky. Vysoká stabilita Díky chromové základně s 5-ti.


Pohodlná a elegantní židle. Prodáno 84ks Bestseller ! Eshop – centrum vybavení kosmetických salonů a studii.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.