Tuesday 16 September 2014

Ochranné sklo samsung galaxy s7

Je vyrobeno z temperovaného Japonského skla Asahi té nejvyšší kvality, tvrdosti a průhlednosti. Na rozdíl od běžných skel, které jsou tvrzené chemicky, . Chraňte displej svého Samsungu Galaxy Spřed mechanickým poškozením či škrábanci od ostrých předmětů jako jsou například pera či klíče. Oleofobní vrstva zaručuje stále dokonale čistou obrazovku bez otisků prstů. Její aplikace je opravdu velmi jednoduchá a zabere Vám jen několik pár minut.


Zdravím, má někdo zkušenost s tímto typem skla?

Ochranná tvrzená skla, fólie na displej a další příslušenství pro mobily, tablety, hodinky a náramky Samsung. Speciální japonské tvrzené sklo pro ochranu displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy S. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. Výrobci sice dělají, co můžou, ale velké displeje mobilů jsou stále křehké a náchylné na poškrábání.


Displej zůstává 1 čitelný, nedochází k barevnému posunu ani ke snížení kontrastu nebo jasu. Ochranné sklo pro displej mobilního telefonu Samsung Galaxy S7. Ultratenká konstrukce se zaoblenými hranami dokonale splyne s povrchem displeje a . Prohlédněte si cenové nabídky na Cellularline ochranné sklo pro Samsung Galaxy Sčiré od obchodů na Zboží.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Speciální tvrzené sklo CELLY Glass pro mobilní telefon Samsung Galaxy Sedge, které dokonale chrání displej telefonu s vrstvou ANTI-BLUE-RAY před UV paprsky. Je vyrobené z temperovaného Japonského skla Asahi tej najvyššej kvality, tvrdosti a priehľadnosti. Na rozdiel od bežných skiel, ktoré sú tvrdené chemicky, sú sklá PanzerGlass tvrdené . Vyrobené na míru pro mobilní telefon Speci. Tvrzené ochranné sklo je skvělá vychytávka pro displej vašeho telefonu Samsung Galaxy S, jelikož účinně zabraňuje vzniku škrábanců a oděrek na displeji telefonu.


Sklíčko displeje telefonu je tak díky tvrzenému sklu dobře chráněno. Omezuje odlesky a otisky . Můj názor na Samsung GALAXY Sedge po měsících používání. Vše je až podezřele dobré :-) ▻ jeezyj.


Okrem zakrytia už existujúcich drobných škrabancov ochráni displej pred vznikom ďalších. Prečo kúpiť ochranné sklo Screenshield s doživotnou. Z důvodu omezené dostupnosti je možný pouze osobní nákup na vybraných prodejnách. Tvrzené sklo PanzerGlass Standard čiré, Samsung Galaxy S(G930F).


PanzerGlass je výrobce prémiových ochranných skel pro mobilní telefony a tablety.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.