Tuesday 16 September 2014

Hetcolor vzorník

AKRYLÁTOVÁ TÓNOVACÍ BARVA - k tónování fasádních a vnitřních disperzních i klasických nátěrů nebo k přímé aplikaci. Přidat produkt k porovnání. Kalkulačka pro výpočet spotřeby tónovací barvy. Navíc vlastníme fotospektrometr pomocí kterého namícháme odstín dle Vaší donesené předlohy.


Akrylátová tónovací barva - odstínů dle vzorníku - k tónování fasádních a vnitřních disperzních i klasických nátěrů nebo k přímé aplikaci. VYBRAT ODSTÍNOVOU VARIANTU. Certifikát výhodného obchodu na . Nabídka všech tónovacích barev Hetcolor od výrobce HET ve dvou baleních již od 6- Kč s DPH. Malířské a natěračské práce Chotěboř.


Or visit this link or this one. Vzorník uvádí poměrové míchání s bílou barvou. Přednosti:pro vnitřní a venkovní . Sytost odstínu si určíte sami podle poměru Hetcoloru s tónovanou barvou dle poměrového vzorníku na víčku. Stáhněte si vzorník Hetcolor ve větším rozšíření.


Základní informace o tónovací barvě Hetcolor. Hetcolor Akrylátová tónvací barva k tónování fasádních a vnitřních disperzních i klasických nátěrů nebo k přímé aplikaci. Barvy laky - prodej barev, laků a malířských potřeb - HETCOLOR - vyhledávání. Jinak špatnej není ani pinterest. Název: Het Klasik Color.


Kompletní vzorník ke stažení. Tónovací barvy HETCOLOR nelze. Interiérové barvy na zeď. Latexová barva pro univerzální použití do exteriéru i interiéru.


Hetcolor je univerzálna disperzná tónovacia farba do vnútorných aj vonkajších maliarskych náterov, vhodná aj ako priamy náter. Fialová, Hnedá, Modrá, Okrová piesková, Okrová tmavá, Oranžová, Oranžová . DULUX Kitchen and Bathroom. Het Hetcolor tónovací barva modrá kg. Remal Tekutá tónovací barva červená kg. KLASIK COLOR, BRILLANT CREATIVE nebo HETLINE LF tónovaný v kolorovacích systémech HET apod.


Primalex Báze Inspiro bílá l. Barevné varianty: § základní škála je vytvořena mícháním s tónovacími barvami HETCOLOR v předepsaných poměrech. Brillantu Effect míchejte max. Hodnotenie produktu:. Univerzálna disperzná tónovacia farba do vnútorných aj vonkajších maliarskych náterov, vhodná aj ako priamy náter.


Na tónovanie: disperzných interiérových farieb Hetmal. Dobrý den Andreo, Vámi zvolená červená je velice výrazná barva, a proto bych do prostoru již žádnou výraznou barvu stěny neumisťovala. Zvolila bych spíše decentní barevnost jako je bílá, světle šedá (ta je velice moderní a vypadá dobře) či jemně žlutá- viz obrázek. Bohužel vzorník Het nemám ,ale odstíny šedé by volila . Nejlepší je zde zakoupit bílou barvu, ku příkladu HET Klasik, přičemž odstín získáte přidáním barevné tónovací barvy HETCOLOR.


Samozřejmě, pokud navštívíte kolorovací centrum, daný odstín Vám rádi namíchají. PRIMALEX PLUS 1m od Kč. SUPERMALBA HET COLOR 1m od Kč. JUNIOR - HETCOLOR 1m od Kč.


JUPOL ECONOMIC 1m od Kč.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.