Thursday 25 September 2014

Kryty na svítidla

ECO SKLO NÁHRADNÍ PRO SVÍTIDLO NEMO W131. Náhradní skla, kryty a ostatní příslušenství ke svítidlům. Modus, Elektrosvit, Trevos. Skleněná stínítka interiérových i průmyslových svítidel.


Spony a příchytky ke krytům.

V této kategorii naleznete jen zlomek náhradních dílů, kterými disponujeme. Designový kryt pro svítidla SATHEON byl vytvořen s cílem zakomponovat do vzhledu soustavy veřejného osvětlení identitu města Chomutova. Veřejné osvětlení je prvek městské infrastruktury, který často nevnímáme, nicméně bychom se bez něj nemohli v každodenním životě obejít. Svítidla SATHEON v sobě snoubí . Požární kryt je vyroben ze stejného materiálu jako minerální podhled a. Kryt plexi svítidla SB110.


Víte, která svítidla patří do obývacího pokoje (IP20), prašných prostor (IP54) a které například můžete dát do bazénu (IP68)? Zde můžete vybírat náhradní díly a doplňky nutné k montáži pro vaše osvětlení.

Nabízíme sortiment příslušenství pro svítidla , rámečky , náhradní kryty a upevňovací příslušenství. Vestavná (podhledová) svítidla s PLEXI krytem. Patice Epro žárovky s maximálním příkonem 40W. Dalším použitým materiálem je ocel v barvě niklu. Moderní stropní světlo LE příkon 6W.


Přisazené hranaté LED svítidlo Mivvy PUKK s IP65. Popis: Atraktivní hranaté svítidlo zaujme svým čistým zpracováním bez použití šroubů. Kvalitní LED čipy a zvýšený stupeň krytí z něj činí všestranně využitelné osvětlení nejen pro bytové prostory. Průmyslová liniová svítidla IPbez krytu - Esvit. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete.


Běžná cena včetně DPH: 66Kč. Vaše cena včetně DPH : 60Kč. Potřebujete vytvořit sádrokartónovou konstrukci?


Použijte náš konfigurátor sádrokartonových . IP krytí se značí dvěma čísly. Pořizujete osvětlení do nového bytu, či jen renovujete svítidla stávající, a nad zkratkami IP 2 IP apod.

Jestliže máte pocit, že jde nejspíš o novou Morseovu abecedu, nebojte, nejste v tom sami. Mnoho lidí si kupuje nová světla do kuchyně či . Někdy jen ve formě mřížky nebo ozdobného stínidla. Mechanicky chrání křehký světelný zdroj. Zlepšuje rozložení světla a je nejnápadnější částí designu svítidla.


Je snadno vyměnitelný díky normalizované patici. Podle použitého světelného zdroje dělíme . Vysoká odolnost proti UV záření a proti nárazu. LED průmyslové svítidlo s krytím IP65. Slouží jako přímá náhrada klasických výbojkových svítidel s vysokým krytím.


Napájení provádí kvalitní proudový zdroj MeanWell.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.