Thursday 25 September 2014

Specha to pronajem

Klidné bydlení v zeleni, nádher. Reality - Byty k pronájmu - pronajem bytu. Nabídka a poptávka po pronájmu bytu.


Inzerce realitních makléřů, správ nemovitostí, ale také od přímých majitelů. Poptávejte a nabízejte na jednom místě, na spěcháto.

DOMKU MUŽE BÝT I ZAHRADA. Pronájem bytů - hledam pronajem specha to, inzerce. Hledám pronájem pokoje v Brně. HLEDAM DLOUHODOBY PRONAJEM. Budova se nachází na Národní třídě hned u metra a tramvajové stanice.


Byt je směrován na druhou stranu ulice,. Dobrý den, nabízím dlouhodobý pronájem bytu v Plzni Křimicích.

Dům prošel celkovou rekonstrukcí - vše je úplně nové. Kč VČETNĚ energií a služeb (internet, TV, atd.) za měsíc. V ceně nájmu je nová kuchyně, nová koupelna. Výhodou je výborná dopravní dostupnost, např.


Jsme manželský pár středního věku - oba pracujeme, s 15letou dcerou a 10letým synem. Může být i menší rodinný dům, i u starších lidí. Zahrádka se nachází v zahrádkářské kolonii osada Višňovka. Dohodou , Brno VÝMĚNA OBECNÍCH . Spěchá , matka s dítětem.


Jsme triclena rodina,s malym pejskem. Děkuji za info podané na. Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Specializujeme se na nemovitosti v Praze, Středních a Východních Čechách, kde nabízíme komplexní služby spojené s mimořádně kvalitním servisem prodeje či pronájmu Vašich nemovitostí. Další z našich služeb je oddlužování a výkup nemovitostí. Pro naše klienty sestavíme . Musím podávat současně s daň.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.